Musikalske foredrag i Nordjylland

Casper Nellemann

Mit navn er Casper Nellemann og jeg har de sidste tyve år spillet sækkepibe. Gennem alle årene har jeg interesseret mig for Skotland, og jeg har de...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at personer, der søger efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et stort udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...