Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Retro DJ ( Lars Strøm Valsted )

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 3 timer og op

Profil

Mit speciale er fester for voksne/blandet publikum, som fx 40 og 50 års fødselsdage, bryllupper og firmafester, og med over 30 års erfaring får i en DJ, der kender både det gamle og det nye musik, og ved hvad der virker.

Kontakt mig, og lad os tage en snak om, hvordan jeg kan være med til at gøre jeres fest til en succes.

Læs mere...

Mere om Retro DJ ( Lars Strøm Valsted )

Jeg har spillet som DJ siden omkring 1980, heraf 6 år som fuldtids DJ og en del af tiden i Norge og Frankrig. Jeg har spillet på datidens hotteste natklubber, til fredagsbal i Hvide Sande - og stort set alt ind imellem.

Det jeg har lært af det er at spille for dem der er der; at læse publikum og gøre mit bedste for at spille den musik de kender og, ikke mindst, den musik de troede de havde glemt. Jeg står der, med andre ord, ikke for min egen skyld, men for jeres skyld.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Retro DJ ( Lars Strøm Valsted ): 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Dj Lars super DJ

Lars - Super dygtig til at fornemme hvad gæsterne ville høre og lyden var super god uden at være høj.

Anmeldt af Irene Dyhrberg Andersen d. 12. september 2016
5
1
5

Stjerne DJ

En DJ på højt niveau. Taget lettede og gæsterne var 25 år igen til en 50 års fødselsdag. Selvom jeg har været live musiker i mange år og har spillet sammen med adskillige DJ's, har jeg aldrig, som her, oplevet at folk klappede og stampede i gulvet og Lars Strø Valsted måtte give flere ekstranumre. Min varmeste anbefaling. Lars Roed

Anmeldt af Lars Roed d. 27. august 2012

Kontakt Retro DJ ( Lars Strøm Valsted )

Kontakt Retro DJ ( Lars Strøm Valsted ) via formularen her, så vil Retro DJ ( Lars Strøm Valsted ) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.