Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Sæbebobleshow

Prisniveau

Kr. 1.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Profil

SÆBEBOBLESHOW -oplev et show fyldt med de fascinerende sæbebobler i alle mulige størrelser og afskygninger. Sæbebobler virker magiske for både store og små. Der vil også være mulighed for at blive klogere på de smukke bobler. Et sæbebobleshow kan laves både inde og ude.

Læs mere...

Mere om Sæbebobleshow

Vi kommer også gerne med en masse sæbeboble stationer, hvor du og dine gæster selv kan få lov at lege og eksperimentere med boblerne. Enten i forlængelse af et show eller bare til et arrangement hvor i gerne vil have at der sker noget spændende. Lav KÆMPE bobler, prøv at stable dem, prøv at stå inde i en boble og meget mere - en ting er sikkert det er endnu aldrig lykkedes at puste en grim sæbeboble.

Showet kan laves både inde og ude, dog helst med lidt læ ude. Bemærk dog at vejret udendørs vil være med til at forme indholdet af showet. Vi garantere blot at der vil være en masse ny viden om sæbebobler, samt så vidt muligt en masse fascinerende sæbebobler.
Vi kan også tilbyde trylleshow eller ballondyr til jeres arrangement.

Kontakt Sæbebobleshow

Kontakt Sæbebobleshow via formularen her, så vil Sæbebobleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.