Sandra Elsfort

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Sandra Elsfort

Prisniveau

Kr. 3.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

5 min- 60 min

Profil

"Sandra synger sig lige ind i hjertet. Det var et magisk øjeblik og vi følte virkelig at sangen var skrevet til os" - Bryllupspar. Jeg er professionel sanger og sangskriver med mange års erfaring. Jeg brænder for at give hjertelige og nærværende oplevelser på jeres særlige dag.

Jeg laver også skræddersyede bryllupssange, hvis man skulle have lyst til at investere i noget endnu mere personligt på dagen, men ellers synger jeg selvfølgelig også meget gerne andres numre hvad end det er pop, jazz, soul, musical, klassisk eller country, som kan glæde den enkelte.

Baggrund: Jeg er uddannet fra Det Danske Musical Akademi i Fredericia og The Lee Strasberg Theatre and Film institute i New York. Jeg har medvirket og haft roller i mange musical opsætninger og koncerter. B.la. Prinsen af Egypten, My Fair Lady, Chess, Sweeney Todd, Sound of music, Into The woods, Atlantis og mange flere. Jeg har de sidste 4 år været fast solist for Odense Politiorkester og har været gæstesolist ved andre orkestre de sidste 20 år. Jeg har undervist i sang og været professionel udøvende sanger og kunstner de sidste 15 år og så har jeg skrevet en del sange både til og for andre. Et af de bryllupsnumre jeg har skrevet ligger på Spotify og hedder "På en Forårsdag i Maj" (Hvor teksten kan ændres til en hver sæson)
Jeg har faste både guitar og klaverspillere jeg hyrer til de forskellige jobs og vi elsker og gøre dagen særlig uanset hvor store og små arrangementerne er.

Jeg glæder mig til at høre fra jer, så vi kan tage en uddybende samtale om, hvad netop I kunne tænke jer, på den særlige dag.

De bedste hilsener
Sandra

Jeg kan hyres til :
Bryllupper
Begravelse
Fødselsdage
Dåb
Konfirmation
Julekoncerter
Nytårskoncerter
Sommer og forårskoncerter
Receptioner
Events
Musicalkoncerter

Musikafspiller

  1. 00:00 På en forårsdag i maj
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbkJVIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a80a38cd50ea1620c3141358590b2c35ed2defa3/Pa%CC%8A%20En%20Fora%CC%8Arsdag%20i%20Maj%20(Bb%20dur).mp3?5710665

Anmeldelser ( | af Sandra Elsfort: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Sandra synger som en drøm !

Sandra har et meget alsidigt repertoire, bl.a. inden for musical-genren, som jeg er vild med og som i hendes fortolkninger alene og sammen med andre musikere (og med publikum !) giver de dejligste kuldegysninger. Også danske og nordiske kompositioner, viser og sange er helt i top.

Anmeldt af Steffen Kjær d. 9. december 2023
5
1
5

Smuk sang

Fem stjerner for en smuk stemme og udstråling.

Anmeldt af Ulla Nielsson d. 12. september 2022

Kontakt Sandra Elsfort

Kontakt Sandra Elsfort via formularen her, så vil Sandra Elsfort vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.