Find sanger til begravelse i Nordjylland her

5.0

Sangerinden

Erfaren sangerinde som med stor indlevelse leverer musikalske indslag med eller uden akkompagnement. Jeg har erfaring i at synge alt fra en sang ti...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Henrik Winthereik

Skal det lyde smukt? Og vil du gerne give en personlig gave?

Så skal du booke mig. Jeg er sanger og skuespiller, så fortællingen er i centrum o...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mai Skytte

Mangler du den rigtige sang til at fuldende en vigtig dag i dit liv?
Hvad enten det er den bedste dag i livet eller en dag, hvor der skal tages a...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.700 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dorthe Melina Kuhlmann

Skal der være fest, er det altid godt med festlige indslag. Og her er musikalsk indslag altid meget populært.
Jeg kommer meget gerne og synger til...

Hjemby
Saltum
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Sanger Signe Olsen

Sangerinde med stor vægt på den personlige sang. Du får altid sangen leveret i min egen fortolkning og jeg kan bestilles til hvilket som helst nummer.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Kari Hamre

Ønsker du en unik musik optræden til dit bryllup, fest, firma arr el jubilæum, så kan jeg tilbyde både klassisk og rytmisk sang. Jeg er en professi...

Hjemby
Skagen
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det brede udvalg dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste fest eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere