Tina Wiberg / SANGLÆRKEN

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Tina Wiberg / SANGLÆRKEN

Prisniveau

Kr. 2.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Synger i hele DK og runder årligt gns. 200 spillejobs, med alt fra at overraske med en sang i gave til bryllup, fødselsdage og begravelser, til årligt at lave SOMMER FÆLLESSANG i gns. 40 byer, fællessang som teambuilding på arbejdspladser og som festligt indslag til festen. Med hendes vestjyske dialekt og sangstemme, bliver hun beskrevet som en kærlig kloning af Niels Hausgaard og Alberte Winding. Stor indlevelse og har et naturligt flair til at entertaine og få inddraget publikum.

Udover ovenstående er hun netop også nyudnævnt som landets første MUSIK AMBASSADØR af HEASPACE Danmark . De har fået øjne på hendes helt nye Fortælle Koncerter, som hun tager rundt i hele DK med, her har hun sit debut album "STOP TIDEN" med og fremfører en kærlig og reflekterende aften med historier og sange med udgangspunkt i hendes livshistorie. En sangerinde med stor indlevelse og et naturligt flair til at entertaine og inddrage sit publikum. Tager hele DK rundt og synger årligt gns. 200 spillejobs. 14 års erfaring i at overraske med en helt personlig sang til alle livets begivenheder. Laver derudover Sommer Fællessang årligt i 40 byer som er udsprunget i 1. Lockdown og bookes ligeså med fællessangen som teambuilding på arbejdspladser og som festligt indslag til enhver sammenkomst.

Pris leje er gns. 2000 - 7.000 kr.
Prisen for Fortælle koncert m/Tina Wiberg trio er 9-11.000 med stort band er prisen ca. 15-20.000,-

Kontakt Tina Wiberg / SANGLÆRKEN

Kontakt Tina Wiberg / SANGLÆRKEN via formularen her, så vil Tina Wiberg / SANGLÆRKEN vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.