Sangunderviser Anna Ilsøe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Sangunderviser Anna Ilsøe

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

Fra et enkelt nummer til en halv dag

Profil

Mit navn er Anna, og jeg er konservatorieuddannet sangerinde og sanglærer.

Booker du/I mig, har du/Iulighed for at optage i mit hjemmestudie og for at synge i mikrofon i mit øvelokale.
Du kan tjekke mig og mine dygtige elever ud ved at få tilsendt et medley af indspilninger, jeg har lavet med mine dygtige elever.

Vi tager udgangspunkt i jeres stemmer og kan indøve en fællessang og indspille den eller indstudere kor-arrangementer.

Jeg har undervist på mange forskellige niveauer og aldersgrupper - og i mange forskellige genrer. Jeg nyder at undervise både nybegyndere og øvede sangere. Nybegyndere rykker sig hurtigt, hvilket er skønt, og ligeledes er det fedt at gå i detajler med f.eks fraseringer og improvisation hos den trænede sanger.

Uddannelse/baggrund:

Konservatiorieuddannet rytmisk sanger fra Vestjysk Musikkonservatorium (BA). Undervisningsinstitutionen har siden fusioneret med Odense og har skiftet navn til Syddansk Musikkonservatorium & Skuespillerskole.

MGK - Musikalsk Grundkursus (en forskole til konservatoriet) i 2 år. Har primært studeret hos Sinne Eeg og Debbie Cameron - men også hos Anne Kierulff, Janne Mark og Dorte Sehested.

Solist med flere gospelkor, big bands og egne konstellationer. Har undervist på musikskoler og ungdomsskoler gennem min tid på konservatoriet.

Udtalelser fra elever:

Jesper, 57 år

Opgaven var stor og tiden var knap, men heldigvis havde jeg Anna, som hjalp mig igennem mit livs projekt! Jeg er ikke født med nogen stor sangstemme, men til gengæld havde jeg et brændende ønske om at kunne synge for min datter til hendes bryllup. Under de givne forudsætninger fik jeg leveret ”You are the sunshine og my life” af den gode Stevie på allerbedste vis. YES!!!

Jeg er meget taknemmelig over at have mødt Anna, som på den korte tid vi havde til rådighed fik givet mig nogle fine værktøjer, så både stemmen og musik-/sangforståelsen kunne forbedres så meget som muligt inden den store dag. Men det der måske var allermest givende, var Annas ualmindelig søde væremåde, som gav mig en dejlig tryghedsfornemmelse, og gjorde at jeg efter hver undervisning følte mig opmuntret og mere og mere klar til at give min datter den allerbedste gave ☺

TAK ANNA!

Charlotte, 34 år

Det har også været en stor fornøjelse for mig med det her undervisningsforløb. Ikke bare er du virkelig dygtig til det du laver - du formår også at formidle det, så det bliver let forståeligt for en nybegynder som mig, og det er tydeligt at du brænder for sang og musik. Dertil kommer dit glade og positive væsen, som har gjort at jeg altid er gået glad og positiv fra timerne hos dig :-)

Som sagt vil jeg meget gerne anbefale dig til alle der skulle have lyst til sangundervisning (og har allerede gjort det til en af mine venners kæreste som du nok hører fra på et tidspiunkt). Hvis du vil have mig til at skrive noget på facebook eller et andet sted siger du bare til.

Magnus, 22 år

Mit halve år hos Anna har budt på en masse. En ting er at hun er utroligt kompetent og dygtig til at lære fra sig. Men en anden og mindst lige så vigtig ting er, at hun er et utroligt sødt og imødekommende menneske, der både gør indlæringen nemmere og hyggeligere. Jeg har været enormt glad for det halve år og har fået så meget ud af det! Håber der er plads til mig når jeg kommer fra højskole! :)

Tanya, 20 år

Anna er en fantastisk undervise. Hun formår på kort tid at finde ud af lige nøjagtig hvad mine styrker er, og samtidig også hvad der skal arbejdes med. Hun vælger sange så at jeg får trænet mine svagheder men kobler derefter de stærke sider på, så der bliver arbejdet med begge dele på en gang. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle ende med at skrive min egen sang, og havde ikke troet at jeg kunne nå så langt at jeg kunne stille mig op i et talentshow og nå langt. Jeg er så glad for at have haft Anna som lærer, at jeg nu må rejse til København for at få undervisningen. Den lange rejse er det hele værd, da der på en time bare sker mirakler i Annas selskab. Anna kan varmt anbefales!

Mona, 51 år

Som gospelsanger var min stemme på overarbejde hver gang jeg var til kor øvelse. Jeg blev meget hurtigt hæs og min stemme lød ”slidt”. Derfor søgte jeg en sang lærer og valget faldt på Anna. Heldigvis! Sammen har vi har arbejdet med stemmen, øvet teknik, samt sunget udvalgte sange. Da jeg gerne vil opbygge selvtillid til at være solist – har en del af undervisningen været rettet mod det at stå med mikrofonen og kunne fortolke et sangnummer. Anna er et meget venligt og imødekommende menneske. Meget musikalsk og kompetent. Hun er rigtig god til at formidle sin viden, jeg føler mig altid tryg og imødekommet. Som underviser er Anna altid forberedt, hun husker hvor vi slap sidst, hvad jeg har øvet på der hjemme osv. Desuden, er en time hos Anna 1 time….. noget jeg synes er super godt, da der jo går nogen tid inden man kommer i gang med sangen pga opvarmning ol Efterfølgende får jeg tilsendt et resume af timen, lydfiler med optag og evt forslag til sange. Jeg kan nu godt synge en to timers gospelkoncert uden at blive hæs eller træt i stemmen. Samtidig er jeg blevet bedre til at fortolke sangene. Annas pædagogiske metode, samt hendes venlige væsen, var medvirkende til, at jeg anbefalede min 13 årige søn at få undervisning hos hende. Han er også meget tilfreds og glæder sig til hver time!

Sif, 16 år

Jeg har gået til sang hos Anna i 1 års tid, og har haft et meget lærerigt og spændende forløb på den tid. Hun er god til at finde en måde at balancere teori og praksis, og hun forstår virkelig at sammensætte en undervisningstime, der er spændende, sjov og taler til elevens interesser. Hun har hjulpet mig rigtig godt på vej med min musiske udvikling, og jeg har helt klart fået en bedre forståelse af, hvad der ligger godt til mig og hvad jeg gerne vil fortsætte med at lave på egen hånd. Det har også været rigtig sjovt at få lov til at optræde og indspille sange, og på den måde få lov til at fremføre, hvad man kan på et andet plan. Kort sagt er hun en rigtig dygtig, positiv og konstruktiv lærer, og jeg har været rigtig glad for at gå hos Anna.

Kirstine, 24 år

Jeg har gået til sang hos Anna i et halvt år og er meget glad for hendes undervisning. Anna er et sødt og rart menneske, som formår at skabe et trygt miljø, hvor det er muligt at udvikle og udfolde sig.

Jeg har lært og lærer stadig rigtig meget af Annas undervisning, og jeg oplever hende som en meget kompetent angundervisre .Udover at have styrket min sangstemme, har Anna lært mig om noder og hjulpet mig i gang med at spille klaver. Anna er god til at se, høre og fornemme, hvad man som sanger har brug for at blive styrket i. Hun underviser med stor tålmodighed og en rigtig god evne til at formidle på alle slags niveauer.

Anna er en meget engageret underviser, som altid er forberedt og som efter hver sangtime skriver et resumé af undervisningen og eventuelle øvelser til næste undervisningsgang. Hun sender også vejledning i diverse øvelser og links til sange og backing tracks. Dette er utrolig rart og hjælper til at man kan øve sig hjemme inden næste sangtime.

Jeg har indspillet to sange i Annas studie, hvilket har været en stor oplevelse, som jeg har lært meget af.

Anna Ilsøe er uden tvivl den bedste sanglærer, jeg nogensinde har haft!

Mathias, 15 år.

Hej Anna!.. Mathias her.. Jeg håber, at alt står godt til for tiden!..

Jeg synes bare, at du skulle vide, at jeg jo som, jeg have gået efter gik op til optagelsesprøven på MGK på Sankt Annæ gymnasie, og jeg BESTOD..!

Jeg fik mit brev i dag, og jeg er nu optaget på MGK og SAG..

Så Tusind tak for en fantastisk undervisning!.. Jeg kunne ikke have gjort det uden dig.

Mvh. Mathias

Elena, 21 år

Anna er en stor inspirationskilde! Efter at jeg er startet hos hende, har jeg fået en mere afslappet holdning til min egen stemme. Det har gjort, at jeg er blevet bedre i stand til at finde min egen stil. Hun er rigtig god til at lytte og sætte undervisningen sammen ud fra mine ønsker og behov rent musikalsk.

Muligheden for studieoptagelser og sang i mikrofon er en utrolig motiverende og sjov måde at udforske sin stemme på! Det giver et meget bedre billede af hvor man befinder sig sang- og stilmæssigt. Glæder mig hver gang til at komme ind til undervisning!

Micha, 19 år

Mit forløb med Anna har været spændende og sjovt.

Som fuldstændig nybegynder synes jeg, at Anna har formået at tage rigtig godt i mod mig.

Hun har hjulpet mig på vej og fået mig til at tro en smule mere på min stemme.

Det har været et fantastisk og trygt forløb.

Kontakt Sangunderviser Anna Ilsøe

Kontakt Sangunderviser Anna Ilsøe via formularen her, så vil Sangunderviser Anna Ilsøe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.