Book saxofonist i Holbæk her

Med Eventzonen.dk kan du nemt og hurtigt finde de bedste og dygtigste saxofonister til din kommende begivenhed. Vi har samlet alle de bedste saxofonister i Holbæk, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Hos os finder du musik og underholdning for enhver smag, så uanset hvad du søger, så finder du det hos os. Se vores mange dygtige kunstnere nedenfor og book allerede i dag.

MORGENMUSIKANTEN

Morgenmusik overalt på Sjælland og København.

Spiller på blæseinstrumenter.

Kjole & Hvidt.

Sangtekster medbringes.

Spiller både ude ved...

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Svinninge
Prisniveau
Kr. 2.500
Vis kunstnerprofil

Livsstilskoncert Charlotte Lo & Tomas Somr

Oplev den festlige entertainer og velsyngende sangerinde Charlotte Lo, alene eller sammen med den professionelle musiker Tomas Somr. Underholdende...

Kategori:
Musik > Duoer
Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - -12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Morgenmusik v. Baggesen

Blæsermusik til morgenvækning på den særlige dag

Kategori:
Musik > Morgenmusik
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 700 - 2.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for private såvel som virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere , så personer, der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger en saxofonist i Holbæk eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.