Morgenmusik v. Anne & Julie

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Morgenmusik v. Anne & Julie

Prisniveau

Kr. 700 - 2.000

Hjemby

Varighed

30 min - 1 time

Profil

Blæsermusik til morgenvækning på den særlige dag

- Væk brudeparret med de skønne toner af 'I østen stiger solen' eller 'det er så yndigt at følges ad' akkompagneret af skøn hornmusik -

Vi er to søstre der ved siden af studierne tager rundt i det midtjyske, og udbyder hornmusik så fejringen kan sættes ordentligt i gang!

Vi har mange års erfaring med musikken, samt med at vække kobber-/sølv-/guldbrudeparret eller til jubilæet. Vi tropper op med de to horn - saxofon & trompet - og tilbyder også at medbringe sangtekster.

Hvad siger folk?
"De var virkelig dygtige, perfekt længde på sangene, professionelle og så søde og nemme. En rigtig dejlig oplevelse, og vi kan ikke sætte en finger på noget som helst 😁 Vi anbefaler dem varmt."

"Hurtig respons, opfølgning undervejs og tilbød ekstra service ift. at komme med sange til dagen. Super musik, valg af sange samt søde og venlige kvinder. Kan klart anbefales."

Så tøv ikke med at skrive - så finder vi ud af noget! Om så det er den klassiske tre-trins-raket med 'I østen stiger solen', 'Det er så yndigt' og 'Svantes lykkelige dag' - eller om du har nogle specielle ønsker. :)

De bedste hilsner

Videoklip


Anmeldelser ( | af Morgenmusik v. Anne & Julie: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super oplevelse

Tak for super skøn og behagelig musik og service.

Anmeldt af Katja d. 7. maj 2024
5
1
5

Professionelt og meget smukt!

Klare aftaler, punktlighed, hjertevarme, smil og smuk musik!

Anmeldt af Vibeke Fischer d. 30. december 2023

Kontakt Morgenmusik v. Anne & Julie

Kontakt Morgenmusik v. Anne & Julie via formularen her, så vil Morgenmusik v. Anne & Julie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.