Morgenmusik v. Baggesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Morgenmusik v. Baggesen

Prisniveau

Kr. 700 - 2.000

Hjemby

Varighed

30 min - 1 time

Profil

Blæsermusik til morgenvækning på den særlige dag

- Væk brudeparret med de skønne toner af 'I østen stiger solen' eller 'det er så yndigt at følges ad' akkompagneret af skøn hornmusik -

Vi er to søstre der ved siden af studierne tager rundt i det midtjyske, og udbyder hornmusik så fejringen kan sættes ordentligt i gang!

Vi har mange års erfaring med musikken, samt med at vække kobber-/sølv-/guldbrudeparret eller til jubilæet. Vi tropper op med de to horn - saxofon & trompet - og tilbyder også at medbringe sangtekster.

Hvad siger folk?
"De var virkelig dygtige, perfekt længde på sangene, professionelle og så søde og nemme. En rigtig dejlig oplevelse, og vi kan ikke sætte en finger på noget som helst 😁 Vi anbefaler dem varmt."

"Hurtig respons, opfølgning undervejs og tilbød ekstra service ift. at komme med sange til dagen. Super musik, valg af sange samt søde og venlige kvinder. Kan klart anbefales."

Så tøv ikke med at skrive - så finder vi ud af noget! Om så det er den klassiske tre-trins-raket med 'I østen stiger solen', 'Det er så yndigt' og 'Svantes lykkelige dag' - eller om du har nogle specielle ønsker. :)

De bedste hilsner

Videoklip


Anmeldelser ( | af Morgenmusik v. Baggesen: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Mine forældres diamantbryllup

Jeg har givet 5 stjerner, fordi pigerne fremstod søde, venlige og imødekommende og så spillede de helt perfekt. - og så var det super fedt, at de havde sangtekster. Så sku jeg ikke huske på det også.. Et STORT 5 tal herfra. 💪🎶

Anmeldt af Tinna Jensen d. 8. september 2023
5
1
5

Virkelig skøn morgenmusik

Vi havde besøg af Anne og Julie til morgensang i anledning af mine forældres sølvbryllup. De var virkelig dygtige, perfekt længde på sangene, professionelle og så søde og nemme. En rigtig dejlig oplevelse, og vi kan ikke sætte en finger på noget som helst 😁 Vi anbefaler dem varmt.

Anmeldt af Clara d. 4. september 2023

Kontakt Morgenmusik v. Baggesen

Kontakt Morgenmusik v. Baggesen via formularen her, så vil Morgenmusik v. Baggesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.