Book saxofonist i Jylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Formålet med portalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver relevant kategori så personer, som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét sted og uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger en saxofonist i Jylland eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.