Book saxofonist i Rungsted Kyst her

På denne oversigt finder du alle vores saxofonister i Rungsted Kyst. Hos Eventzonen ønsker vi at samle alle de bedste artister i hele Danmark. Når du bruger os, kan du altid være sikker på at få en oplevelse, som du og dine venner eller kollegaer ikke vil glemme. Se vores mange dygtige artister herunder og find en kunstner, som passer til dig og dit kommende event. Book din favorit saxofonist i dag.
5.0

LoungeSax

Overrask din gæster med en saxofonist! LoungeSax er saxofonist Jakob Elvstrøm, der ledsages af diskret baggrundsmusik på Ipad. Musikken er bossa no...

Kategori:
Musik > Solomusikere
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.999 - 7.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier så folk, som søger efter den ideelle musik & underholdning, kun skal lede ét sted; uden at de behøver betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men derimod portalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en saxofonist i Rungsted Kyst eller du selv er artist, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.