Find serveringsteater i Aalborg her

5.0

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
4.5

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen Wilhelm - tjenerklovn til enhver festlig lejlighed

Klovnen Wilhelm - Tjenerklovn (SPECIELT EGNET TIL VOKSEN UNDERHOLDNING)
Få en ekstra sjov oplevelse til den runde fødselsdag, konfirmationen, firm...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer til alt indenfor events og fester. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du søger god underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...