Alfred Danmarks Skøreste piratshow

Alfred Danmarks Skøreste piratshow

Prisniveau

Kr. 3.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra 30 min. Og opefter

Profil

Han ønsker sig at blive en ægte pirat. Alfred har rejst på alle de 7 verdenshave, og kender stort set alle steder i verden, TROR HAN. For han har aldrig fundet en rigtig skat. Alfred er derfor taget ud for at lede, efter den største skat i verden. Der skulle efter sigende ligge en masse guldmønter og andre smukke ting. Han har dog brug for hjælp til, at finde skatten. Men, pas på, for der er en, der vogter over kisten.

Læs mere...

Mere om Alfred Danmarks Skøreste piratshow

Har du lyst til at hjælpe Alfred med at opfylde hans drøm, og blive en ægte pirat? Oplev et show med masser af sjov og skørt trylleri. Lad os høre fra dig allerede i dag. Dette show er en perfekt løsning til fastelavn 2023.

Meet And Greet med Alfred
Kom forbi og Mød Alfred Pirat. Alfred er gået på land for at hilse på alle børn Få taget et billede med ham og få et postkort. Meet and greet kan laves efter hans skøre piratshow eller til andre event hvor han kan kigge forbi. dette kan bookes til alle events, men hvis man booker et piratshow og meet and greet samlet. Så får man en vis procent rabat. Vi ses til jeres event Ohøj.

Kontakt Alfred Danmarks Skøreste piratshow

Kontakt Alfred Danmarks Skøreste piratshow via formularen her, så vil Alfred Danmarks Skøreste piratshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.