Find serveringsteater nær Horsens her

4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Frk. Olsen´s Vikarbureau

Frk. Olsen´s Vikarbureau består af 4 rablende personligheder, der optræder som tjenere, uden at være det! Der spredes glæde, sang og musik, stemnin...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil

Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Patruska er en skøn naiv polsk tjenerinde, der med sit tykke polske accent og pligtopfyldende væsen er en sand perle undercover til din fest.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, hvor du finder alle væsentlige former for god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der søger perfekt underholdning & musik kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er derudover et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til din næste event eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...