René Setling

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

René Setling

Prisniveau

Kr. 3.500 - 5.000

Varighed

4 - 7 timer

Profil

Med teksten "Musik gi'r stemning" i mit logo, vover jeg en påstand som jeg mener er årsagen til at de fleste danskere ønsker levende musik til festen.

Den smilende node udtrykker den glade stemning musikken giver.

Jeg bor på Fyn men spiller gerne i Jylland og på Sjælland + øerne uden ekstra beregning.

Eventuelt med sangerinde under dansen.

Dinér / Dans

Under middagen tilbyder jeg dæmpet klavermusik med rytmisk akkompagnement. Repertoiret indeholder bl.a. gamle danske folkesange samt nyere sange og musikstykker, men selvfølgelig akkompagnerer jeg også til eventuelle festsange.

Jeg lægger en stor dyd i at tilpasse såvel musikken som min optræden til det aktuelle selskab, så jeg underbygger den gode stemning. Det betyder bl.a. at jeg sikrer, at musikken ikke er højere, end gæsterne kan tale sammen ved bordene.

Hvis De efter middagen vil danse lidt, er der mange muligheder for at få benene rørt, når jeg spiller op til dans: 50’er Rock’n’Roll, de bedste danse-beatnumre fra 60’erne, de mest kendte Danskpop numre fra 70’ og 80’erne samt et par mere moderne hits fra 90’erne er på repertoiret, men en tidløs vals eller en stille sjæler er der selvfølgelig også mulighed for.

Kontakt René Setling

Kontakt René Setling via formularen her, så vil René Setling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.