Seven Up Jazzband

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Seven Up Jazzband

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

1 - 5 timer

Profil

Et meget alsidig band, der spiller til alt. Besætning fra 3 - 7 mand

Seven Up - Jazzband spiller kvalitetsmusik overalt.

Musikerne i Seven Up - Jazzband er kendte for happy jazz eksperter, der med energi og spilleglæde, boltrer sig i traditionelle jazzstandarder og evergreens krydret med swingmusik i flotte arrangementer.

Takket være et over 30-årigt samarbejde i Fredericia Big Band og erfaringer fra forskellige jazz- danse- og underholdningsorkestre og grupper, har de en utrolig bred musikalsk baggrund.

Dinérmusik, street parades, kirkekoncerter, les lanciers, receptioner, rejsegilder privat- og firmafester, o.m.a. specialopgaver, er derfor et naturligt arbejdsområde for Seven Up - Jazzband

Den alsidige besætning, med klarinet, saxofon, basun og tuba, banjo og guitar, kontrabas og trommer, gør Seven Up - Jazzband til et spændende bekendtskab.

Musikerne i Seven Up - Jazzband er på Klarinet og Saxofoner: Anders Kjerkegaard, Basun og Tuba: Knud Schwaner, Guitar og Banjo: Kent Illum Petersen, Kontrabas: Leif Urhøj, og på Trommer: Per Andersson

Kontakt Seven Up Jazzband

Kontakt Seven Up Jazzband via formularen her, så vil Seven Up Jazzband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.