Sherif Haps Juleshow

Sherif Haps Juleshow

Prisniveau

Kr. 12.500 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 30 minutter + meet'n'greet

Profil

YEHAAA – det er tid til en sjov jule-cowboy-fest. Der er fart over feltet, når Sherif Haps og Guffe går på scenen med deres juleshow for børn og børnefamilier.

Med 29 millioner afspilninger og 13.000 abonnenter på YouTube er Sherif Haps og Guffe blandt de førende indenfor dansk børnemusik, og har slået deres navn fast i alle børns hjerter med deres komik, musik og sjov i børnehøjde.

Sherif Haps Juleshow kan bookes til arrangementer, som henvender sig til børn og/eller børnefamilier f.eks. i Butikscentret, juletræsfester, skolekoncert, koncert i børnehaven m.m.

Syng med på kendte julesange som f.eks. “Søren Banjomus”, “Kender I den om Rudolf” og “På loftet sidder nissen” samt sangene børnene kender fra YouTube med Sherif Haps og Guffe. F.eks. “Tællesangen” …. “Det er vigtigt at kunne tælle alle sine gaver”… siger Guffe… han plejer at få flest gaver hvert år !

Og ak ja … Guffe er en rigtigt drillenisse og gør langt fra som Sherif Haps siger….plus Guffe får rodet gevaldig rundt i julesangene til stor morskab for børnene.

Oplev er en super blanding af musik, sang og komik i børnehøjde.

Meet and Greet
Efter juleshowet kan der aftales “Meet and Greet” med Sherif Haps, hvor børnene har mulighed for at hilse på Sherif Haps, få et postkort og få taget en selfie.

Prisen varierer alt efter hvilken dato, tidspunktet på dagen og hvor i landet det er.
(Mandag - torsdag kan der laves en ekstra god pris til børnehaver, skoler og lign.)

Honoraret er momsfrit jævnfør momslovens § 13 stk. 1 nr. 7 om kunstnerisk virksomhed.

Kontakt Sherif Haps Juleshow

Kontakt Sherif Haps Juleshow via formularen her, så vil Sherif Haps Juleshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.