Showtime Danseunderholdning

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Showtime Danseunderholdning

Prisniveau

Kr. 800 - 25.000

Hjemby

Varighed

15 min. - 1 time

Profil

Sæt gang i dansegulvet med fælles danseundervisning i én eller flere valgfrie dansestilarter eller imponer gæsterne med et smukt danseshow i verdensklasse af vores professionelle dansere. Showtime skræddersyr netop jeres danseunderholdning og sørger for et brag af en dansefest.

Hvis I mangler unik, uforglemmelig og sjov underholdning til jeres næste event eller fest, er Showtime det rette for jer! Vi tilbyder danseunderholdning i form af danseundervisning i én eller flere valgfrie dansestilarter til alle events, små som store. Vi tilbyder utallige dansestilarter lige fra Vild Med Dans (Standard og Latin) til Zumba og Disko. ALLE dansestilarter kan dog ønskes.
Foretrækker I rollen som tilskuere, tilbyder vi også danseshows i verdensklasse. Showtime består udelukkende af elitedansere der konkurrerer på verdensplan, og som alle har mange års erfaring med danseshows. I er derfor sikret et brag af et show hos os.
Vil I skabe den vildeste dansefest, kan danseundervisning og danseshows kombineres, så der rigtig bliver sat gang i dansegulvet. Vi tilbyder også et færdigstøbt koncept, "Dansens Dag", hvor vi tager jer igennem en Vild Med Dans oplevelse med både danseundervisning i valgfrie Standard- og Latindanse, venlig bedømmelse af jeres Showtime-instruktør og et smukt danseshow fra vores professionelle dansere.

Videoklip


Kontakt Showtime Danseunderholdning

Kontakt Showtime Danseunderholdning via formularen her, så vil Showtime Danseunderholdning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.