Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Musiker Signe Olsen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 min til 6 timer

Profil

Husk at booke musik til jeres konfirmation! Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfaren sangerinde, pianist OG guitarist, der leverer nutidig og alsidig musik til alle former for arrangementer.
Sang til vielser, musik til alle former for fester, receptioner, dinnermusik, intimkoncerter hjemme i din stue - og skal du have dansemusik, har jeg både trio, kvartet og 6-mandsbandet Signe and The Signs

Læs mere...

Mere om Musiker Signe Olsen

Livemusik kan noget helt særligt. Jeg kan tilbyde sang med klaver eller guitar, samt ren klavermusik.
Ud over at spille mange dinnerjobs har jeg mange solojobs booket ind; i år er det særligt én eller to betydningsfulde sange til konfirmanden, der er en del af.
-Dinnermusik til din fest giver en god stemning, som en jukebox ikke kan give. Som dinnermusiker har jeg altid et meget bredt repertoire med og jeg vægter højt, at lydniveauet er helt perfekt afstemt. Musikken varieres imellem guitar og klaverspil, samt med sang.
- Solosang med guitar eller klaverakkompagment: Overrask din brud, mand, dine venner med et soloindslag - vælg netop de sange, der har værdi for dig
- Bryllupssang: en sang i kirken efter vielsen står utrolig smukt - det gør en sang efter din tale til bryllupsfesten ligeledes
- Intimkoncert: book mig til 25 min intimkoncert hjemme i din stue og lav en hyggeligt eftermiddag eller aften sammen med dine venner og familie
- Dansemusik: sammen med mit band, Signe and The Signs spiller jeg både til små private fester samt til store arrangementer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Musiker Signe Olsen: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

En sang fra hjertet

Signe sang til kobberbryllup, hvor bruden overraskede gommen med lige præcis denne sang. Signe sang så smukt lige fra hjertet og direkte ind i hjertet på kobberbrudeparret og alle deres gæster. Kan kun give Signe vores varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Katrine Thule Melgaard d. 20. januar 2019
5
1
5

Perfekt festmusik.

Signe leverede perfekt musik til min fødselsdagsfest. Både som baggrundsmusik under middagen og som understøtning med spil og sang ved omdelte sange.

Anmeldt af Lene Abildgaard d. 13. januar 2019

Kontakt Musiker Signe Olsen

Kontakt Musiker Signe Olsen via formularen her, så vil Musiker Signe Olsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.