Svarprocent

90%

Svartid

Inden for 1 dag

Musiker Signe Olsen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

10 min til 6 timer

Profil

Husk at booke musik til jeres konfirmation! Et skræddersyet soloindslag, hvor sangene giver mening, eller hyggelig dinnermusik under middagen.

Erfaren sangerinde, pianist OG guitarist, der leverer nutidig og alsidig musik til alle former for arrangementer.
Sang til vielser, musik til alle former for fester, receptioner, dinnermusik, intimkoncerter hjemme i din stue - og skal du have dansemusik, har jeg både trio, kvartet og 6-mandsbandet Signe and The Signs

Læs mere...

Mere om Musiker Signe Olsen

Livemusik kan noget helt særligt. Jeg kan tilbyde sang med klaver eller guitar, samt ren klavermusik.
Ud over at spille mange dinnerjobs har jeg mange solojobs booket ind; i år er det særligt én eller to betydningsfulde sange til konfirmanden, der er en del af.
-Dinnermusik til din fest giver en god stemning, som en jukebox ikke kan give. Som dinnermusiker har jeg altid et meget bredt repertoire med og jeg vægter højt, at lydniveauet er helt perfekt afstemt. Musikken varieres imellem guitar og klaverspil, samt med sang.
- Solosang med guitar eller klaverakkompagment: Overrask din brud, mand, dine venner med et soloindslag - vælg netop de sange, der har værdi for dig
- Bryllupssang: en sang i kirken efter vielsen står utrolig smukt - det gør en sang efter din tale til bryllupsfesten ligeledes
- Intimkoncert: book mig til 25 min intimkoncert hjemme i din stue og lav en hyggeligt eftermiddag eller aften sammen med dine venner og familie
- Dansemusik: sammen med mit band, Signe and The Signs spiller jeg både til små private fester samt til store arrangementer.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Musiker Signe Olsen: 5,0 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Utrolig god til bryllupper

Signe spillede til vores bryllup d. 31 august 2019 og sang og spillede helt fantastisk under middagen. Hun spillede stemningsfuldt på klaver. Og der blev en dejlig rolig og hyggelig stemning når hun spillede.
Efterfølgende kom der to andre og spillede i band med Signe. De spillede kendte sange og var rigtig gode til at sætte gang i festen. Kæmpe ros herfra.

Anmeldt af Louise d. 1. september 2019
5
1
5

Den dejligste oplevelse nogensinde.

Behagelig afdæmpet musik og den dejligste stemme.

Anmeldt af Connie Nielsen d. 12. august 2019

Kontakt Musiker Signe Olsen

Kontakt Musiker Signe Olsen via formularen her, så vil Musiker Signe Olsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.