Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Simon Væver

Prisniveau

Kr. 8.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-45 minutter

Profil

DANMARKSMESTER I STAND-UP 2019 🏆🎙️
**Åbner på Comedy Zoo 2018/2019**
** Opvarmer/Vært for komikere som Simon Talbot, Christian Fuhlendorff og Mick Øgendahl. **
Simon Væver er en morsom, energisk, charmerende og ikke mindst medrivende komiker.

Læs mere...

Mere om Simon Væver

Simon har optrådt på utroligt mange af landets mere etablerede scener. Han optræder jævnligt til diverse Open Mics, hvilket gør, at Simons materiale er meget velskrevet. Udover dette er Simon også en regulær "gæst" til Kasper Nielsens Improshow, som foregår ugentligt på Comedy Zoo, hvilket betyder, at Simon heller ikke er bange for at improvisere når han optræder.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Simon Væver: 4,2 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Sjov med sjov på - en sand Danmarks mester!

Det var en fornøjelse at opleve Simon Væver til vores lille julefrokost (20 mennesker), hvor hver og én grinte fra start til slut. Sjove og dog lidt tabuemner, som blev bragt op, men som folk generelt blot kunne relatere til på en humoristisk måde. På intet tidspunkt følte nogen af os udstillet på en negativ måde, hvilket var godt i en lille forsamling.
Stor ros og varm anbefaling her fra Danotek A/S.

Derudover var Simon meget fleksibel i forhold til tidspunkt - og stod klar, når vi var det. En god og venlig tone i vores korrespondance forinden hans optræden.

Simon Væver - du er sjov! TAK.

Anmeldt af Sine Hedegaard d. 2. december 2019
5
1
5

Hylemorsom og meget mere end pik-og-patter-humor

Simon var på min højskole og holde et show på godt og vel en times tid. Og han formåede at underholde hele vejen igennem, ja højskolen skreg af grin det meste af tiden. Og hvorfor gjorde vi det? Jo det er fordi, Simon virkelig bare er en fuldendt pakke. Han har for det første jokes, der har et større indhold end bare pik-og-patter-humor. Samtidig så formår han, ved både brugen af ansigtsmimik og brugen af kroppen på en skuespilleragtig måde, at få publikum til at leve sig ind i de situationer, Simon fortæller om. Og så bliver Simons jokes nærmest levende for publikum, samtidig med at de et hylende morsomme.

Anmeldt af Lærke Busk Sørensen d. 23. november 2019

Kontakt Simon Væver

Kontakt Simon Væver via formularen her, så vil Simon Væver vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.