Skin Tuxedo

Svarprocent

0 %

Svartid

Inden for 70 dage

Skin Tuxedo

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time

Profil

Skin Tuxedo er kompromisløs alternativ Rock/Folk med sjæl og nerve. Med melankolien som omdrejningspunkt, bliver lytteren præsenteret for det smukke/atmosfæriske og det rockede.

Skin Tuxedo startede som et solo-projekt af Ivan Boel Stenger i 2012 og skrev senere det år kontrakt med Sliptrick Records.

Ivan har mange års erfaring som sangskriver og medvirker i flere andre bands (Delirium Cordia, Colliding With The Aliens). Ivan har skrevet al musikken og spillet alle instrumenter på Skin Tuxedos udgivelser indtil nu.

Ivan Boel Stenger startede med at spille trommer i en alder af 12 år. Men som 15 årig begyndte den selvlærte musiker så småt at komponere egne sange på guitar og klaver.

I juni 2013 startede Ivan et samarbejde med guitarist Jesper Dalsgaard, med henblik på at spille Skin Tuxedos sange live i akustiske og lidt anderledes versioner. Jesper Dalsgaard har medvirket/ medvirker i diverse lokale bands i Vejen (The Peons, Crafd)

De 2 musikere turnerer i øjeblikket med det nyeste album "Harlot Of The Night" i et akustisk set-up.

Skin Tuxedo vil blive ved med at udfordre sig selv og lytterne med original musik, som skiller sig ud fra mængden. Der er masser af musikalske afkroge, som stadig skal udforskes.

Udgivelser:
Skin Tuxedo - "Skin Tuxedo" 25. Marts 2013 (EP)
Skin Tuxedo - " Harlot Of The Night" 15. November 2013 (Album)

Kontakt Skin Tuxedo

Kontakt Skin Tuxedo via formularen her, så vil Skin Tuxedo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.