Smokiejam

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Smokiejam

Prisniveau

Kr. 12.000 - 24.000

Områder

Varighed

3 x 45 min

Profil

Europas bedste alternativ til en Smokie-oplevelse.
Selv inkarnerede Smokie-fans fra såvel Danmark, som Sverige og Tyskland roser bandet for deres fantastiske lighed med originalerne

Har Smokie ikke lige tid, eller er budgettet ikke til det, så er der stadig mulighed for et ”kanon” arrangement med den ægte Smokie-stemning og lyd med nok Europas bedste alternativ.
Selv inkarnerede Smokie-fans fra såvel Danmark, som Sverige og Tyskland roser bandet for deres fantastiske lighed med originalerne.
Smokie Jam består af 6 mand. Alle er musikere, med mange års erfaring. Bandet er samlet med det primære formål, at give publikum en festlig tur ned ad 'Memory Lane' med genhør af Smokies mange store ørehængende hits. Hvem husker ikke Oh Carol', For a Few Dollars more', Lay back in the Arms of Someone', Needles and Pins' og ikke mindst det udødelige hit, Living next Door to Alice'. Du kender garanteret mange flere, når du først oplever Smokie Jam levere varen med firestemmigt kor og den rustne stemme i forgrunden.
Bandet kan også bestilles til at blande eller separat sæt, med klassiske rocknumre, som Smokie ville spille dem. (Hvis de kunne; )

Kontakt Smokiejam

Kontakt Smokiejam via formularen her, så vil Smokiejam vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.