Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Solomusiker Vestergaard

Prisniveau

Kr. 2.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 7 timer

Profil

Solomusiker (Duo/Trio), der tager ud og optræder på barer, cafeer og til private fester. Guitar og sang, udelukkende covernumre, så der er garanti for sing-a-long!

Læs mere...

Mere om Solomusiker Vestergaard

Jeg er en ung energisk solomusiker, som har 10 års erfaring med sang og guitar. Jeg fik mit solo gennembrud vinteren 2015 i Alpe D'Huez, hvor jeg optrådte på hoteller og barer rundt i byen. Jeg har mere end 45 koncerter med i bagagen derfra - og allerede efter mine første år i Danmark har jeg været afsted mere end 100 gange landet over, fra fødselsdage til bryllupper.

Jeg tilbyder at spille op til 7 timer. Prisen afhænger af hvor længe du booker, og hvor i landet det er - kontakt endelig og få et uforpligtende tilbud

Min sætliste rummer dags dato 200 sange, hvor jeg tager jer rundt omkring 50 forskellige kunstnere og alle deres hits. Derfor kan jeg næsten garantere den almene musikkender vil genkende alt det jeg spiller, og det er det det handler om i min optik, når man booker en festmusiker der spiller cover musik.

Skulle du beslutte dig for at booke mig til din fest, så vil jeg sende dig et Excel ark med hele mit repertoire, på den måde får du muligheden for at krydse alle de sange af du ønsker der skal spilles, så musikken til din fest bliver så god som mulig!

Jeg spiller som solomusiker, duo og trio.

Jeg spiller også i et fuldt Kim Larsen Cover band, hvor jeg er forsanger - vi kan spille 2.5 time med det bedste fra Gas & Kim!

Som Duo/Trio spiller jeg sammen med en bassist/trommeslager, som der er mulighed for at tilkøbe, hvis man ønsker at peppe musikken op

To fluer med et smæk!
Ønsker du både at have livemusik og en DJ til at spille op til dans efterfølgende, så arbejder jeg sammen med en dygtig DJ der kan bookes samtidig som en pakkeløsning.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Solomusiker Vestergaard: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk musik til bryllup

Vi bookede Solomusiker Vestergaard og en DJ til vores bryllup i august 2018. Mikkel spillede tilpas højt musik, så folk stadig kunne snakke ved bordene. Gæsterne roste musikken højt til skyerne, og der blev mellem retterne sunget lidt med i krogene - det gav en hel fantastisk stemning til brylluppet. Der er mulighed for at vælge egne sange, og dialogen med Mikkel inden festen foregik uden vanskeligheder. Det var muligt for os at sætte vores eget præg på, hvordan vi gerne ville have det til at fungere. DJ'en efterfølgende sørgede for god lys, og at der kom gang i dansegulvet hos unge såvel som gamle. Igen var det muligt at vælge egne numre. Vil uden tvivl anbefale Mikkel i fremtiden! Selvom man godt kan opleve usikkerhed ved at vælge en musiker, man ikke kender, er der absolut ingen grund til bekymring ved at vælge Solomusiker Vestergaard - tværtimod!

Anmeldt af Ditte Sommer d. 12. august 2018
5
1
5

Tak for skønt akkompagnement! Mer’ af det! 👍😃

Mikkel dukkede i perfekt tid og faldt galant ind med akkompagnement. Han listede høfligt afsted inden vi ku’ nå at bede om en sang mere - så husk at holde godt fast i ham! 😅

Anmeldt af Annalise d. 11. maj 2018

Kontakt Solomusiker Vestergaard

Kontakt Solomusiker Vestergaard via formularen her, så vil Solomusiker Vestergaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.