Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Sønderjyllands Mobildiskotek

Prisniveau

Kr. 600 - 10.000

Hjemby

Varighed

Aftales 😊

Profil

Mobildiskotek til GODE priser.
Vi køre lige fra jeres studenterfest til 2.500kr. og op til store Live events til 100.000Kr. Så det er værd at skrive til os og få et uforpligtet tilbud på jeres fest/event.
Det er også muligt at leje vores udstyr, til en virkelig god pris, både med opsætning, nedtagning og transport. Her ring for mere information.
Der er mulighed for både leje af, Snemaskiner, slushice/popcorn maskiner, mobilbar (med bartender) mm.

Læs mere...

Mere om Sønderjyllands Mobildiskotek

Sønderjyllands mobildiskotek bidrager med den suverænt bedste lydkvalitet og styrke til din fest. En aftale med os er et godt skridt på vejen mod en fantastisk fest, og vi står endvidere klar til både hjælp med opsættelse og eventuel administrering af sange til selve festen. Vi kan yderligere love personlig, karismatisk og uforglemmelig service. Sønderjysk mobildiskotek garanterer for en formidabel oplevelse krydret med den sønderjyske charme, bragt direkte til jeres fest

De billeder der er på profilen er vores ''mindste sæt'' og når det er ude, så kan det trække op til 200 mand fra 4000kr.-og opefter, afhængig af tid og sted, med eller uden DJ. DOG KØRE VI STUDENTERFESTER MED DETTE SÆT (UDEN DJ) FOR UNDER 3000.-KR. MED EN TEKNIKER HELE AFTENEN

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sønderjyllands Mobildiskotek: 5,0 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super oplevelse!

Vi bookede anlæg og lys fra Sønderjyllands Mobildiskotek over en weekend til en rus-tur, og det var en helt igennem fed oplevelse. Musikken var god, lyset spillede som det skulle, og røgmaskinen fungerede perfekt! Kan helt klart anbefales:) Fem STORE stjerner her fra.

Anmeldt af Mads d. 16. juni 2022
5
1
5

Perfekt musik til vores bryllup

Vi havde et bryllup til omkring 65 mennesker, og selvom stedet var lidt lille fandt de hurtig en løsning med lys og opsætning så det passede perfekt til lokalet.
Musikken passede lige præcis til vores smag, og vores gæster. Vi havde nationaliteter fra omkring 13 forskellige lande og flere forskellige generationer, så kunne godt ha' været svært at finde noget der passede til alle, men de fik det til at virke og alle var oppe og danse hele aftenen.
Kan kun anbefale dem, og de var en del af grunden til at vores aften var perfekt.

Anmeldt af Gitte Madsen d. 9. juni 2022

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek via formularen her, så vil Sønderjyllands Mobildiskotek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.