Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Sønderjyllands Mobildiskotek

Prisniveau

Kr. 600 - 5.000

Hjemby

Varighed

Aftales 😊

Profil

Mobildiskotek til overskuelige priser.
Indtil 2022, har vi GRATIS fotograf med i alle vores tilbud. Skriv og få et uforpligtende tilbud på din fest. Fast pris på op til 150 mand 3500,- , der vil være dj, lyd, lys og fotograf. Alle vores ting kan lejes også, med opsætning til DK's laveste priser.

Det er også muligt at leje vores udstyr, til en virkelig god pris, både med opsætning, nedtagning og transport. Her ring for mere information.

Læs mere...

Mere om Sønderjyllands Mobildiskotek

Sønderjyllands mobildiskotek bidrager med den suverænt bedste lydkvalitet og styrke til din fest. En aftale med os er et godt skridt på vejen mod en fantastisk fest, og vi står endvidere klar til både hjælp med opsættelse og eventuel administrering af sange til selve festen. Vi kan yderligere love personlig, karismatisk og uforglemmelig service. Sønderjysk mobildiskotek garanterer for en formidabel oplevelse krydret med den sønderjyske charme, bragt direkte til jeres fest

Anmeldelser ( | af Sønderjyllands Mobildiskotek: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Vi ønskede ringriderstemning og vi fik ringriderstemning !

Vi ønskede et rigtig "ringridershow" til vores 2 x 40 års fødselsdag, eftersom Covid-19 har ødelagt ringridning de sidste 2 gange. Det sad lige i SKABET med musik, lys og røgkanon. Hertil kommer ca 500 billeder fra festen som vi med glæde vil kigge igennem de næste mange mange år.
De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Tonni Johannsen d. 21. september 2021
5
1
5

Super godt

Der var hele tiden god stemning og gang i dansegulvet. Professionelt og dygtige.
Booker dem gerne igen.

Anmeldt af Rikke Lykkehave d. 25. januar 2020

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek via formularen her, så vil Sønderjyllands Mobildiskotek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.