Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Sønderjyllands Mobildiskotek

Prisniveau

Kr. 600 - 10.000

Hjemby

Varighed

Aftales 😊

Profil

Mobildiskotek til GODE priser.
Vi køre lige fra jeres studenterfest til 2.500kr. og op til store Live events til 100.000Kr. Så det er værd at skrive til os og få et uforpligtet tilbud på jeres fest/event.
Det er også muligt at leje vores udstyr, til en virkelig god pris, både med opsætning, nedtagning og transport. Her ring for mere information.
Der er mulighed for både leje af, Snemaskiner, slushice/popcorn maskiner, mobilbar (med bartender) mm.

Læs mere...

Mere om Sønderjyllands Mobildiskotek

Sønderjyllands mobildiskotek bidrager med den suverænt bedste lydkvalitet og styrke til din fest. En aftale med os er et godt skridt på vejen mod en fantastisk fest, og vi står endvidere klar til både hjælp med opsættelse og eventuel administrering af sange til selve festen. Vi kan yderligere love personlig, karismatisk og uforglemmelig service. Sønderjysk mobildiskotek garanterer for en formidabel oplevelse krydret med den sønderjyske charme, bragt direkte til jeres fest

De billeder der er på profilen er vores ''mindste sæt'' og når det er ude, så kan det trække op til 200 mand fra 4000kr.-og opefter, afhængig af tid og sted, med eller uden DJ. DOG KØRE VI STUDENTERFESTER MED DETTE SÆT (UDEN DJ) FOR UNDER 3000.-KR. MED EN TEKNIKER HELE AFTENEN

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sønderjyllands Mobildiskotek: 5,0 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser )

5
1
5

Det gik super godt

Meget professionelt og personligt. De var gode til at skabe en fest og gjorde også, at festen ikke døde ind imellem. Vil helt klart bruge dem igen, hvor de også skal hjælpe til med temafest med effekter og mere.
Stor anbefaling herfra.

Anmeldt af Camilla Arp d. 18. september 2022
5
1
5

Super fed fest!

De spillede til vores bryllup. De var rigtig gode og havde rigtig meget af det musik, vi og vores gæster godt kunne lide. De var gode til at fornemme stemningen til festen og fik virkelig folk i gang.
Både musik og lys fungerede virkelig godt. Vi vil klart anbefale til alle.

Anmeldt af Annemette Callsen d. 28. august 2022

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek

Kontakt Sønderjyllands Mobildiskotek via formularen her, så vil Sønderjyllands Mobildiskotek vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.