Sticky Fingers

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Sticky Fingers er et Rolling Stones tribute-band, som med respekt og ydmyghed hylder heltene i det legendariske rockband. Sticky Fingers har spillet over hele landet, til både festivals, private arrangementer, by- og havnefester, og koncerter på alm. gængse spillesteder. Vi får altid meget positiv feedback, og vi prøver at være så autentiske som muligt, uden at det bliver patetisk.

Læs mere...

Mere om Sticky Fingers

Sticky fingers – Rolling Stones tribute

I mere end 50 år har Rolling Stones været “the greatest rock’n’roll band in the world” og der er intet der ser ud til, at verden har fået nok. Der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband.

Selvfølgelig skal I ikke snydes for at komme helt tæt på musikken af Rolling Stones. Sticky Fingers er det næstbedste, lige efter mestrene selv. Alle nydere af rock’n’roll kan godt glæde sig.

Bandet “Sticky Fingers” har igennem de seneste år henrykket såvel hardcore Stones fans, samt folk der bare sætter pris på god rockmusik i hele Danmark.

Gennem en meget stor kærlighed og respekt for Stones og for Stones materiale skaber bandet en autentisk musikalsk oplevelse.

It’s only rock’n’roll, but we like it – glæd Jer, det gør vi…

Kontakt Sticky Fingers

Kontakt Sticky Fingers via formularen her, så vil Sticky Fingers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.