Simone Lemming Andersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Simone Lemming Andersen

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Foredrag 1/2 - 2 timer. Kurser 3-6 timer.

Profil

Simone Lemming Andersen, journalist & cand. phil., forfatter og foredragsholder. Har været talkshowvært og redaktør i DR, og driver nu Strategisk Kommunikation, hvor hun som ekspert holder foredrag om hvordan vi skaber de vigtige relationer til hinanden, både arbejdsmæssigt og privat. Simone har skrevet 4 danske bestseller bøger og udgivet "The Networking Book" som ligger på de internationale bestsellerlister. Bogen er oversat til dansk. Simone har holdt mere end 750 foredrag i ind og udland.

1. Foredrag: Hvordan skaber jeg de vigtige relationer?
Dybest set er relationsskabelse en lang række udvekslinger af tjenester - og din dyrebareste forsikring i dit liv og din virksomhed.
Vores relationer bliver det vigtigste element i det næste årti. Har du ikke de relationer der skal til, for at føle sig godt tilpas i livet - det være sig både privat og i arbejdslivet, så bliver livet besværligt og ensomt.
Til gengæld kan du skabe dig en god plads i livet hvis fundamentet for gode relationer er til stede. - Det gælder både dit privatliv, din karriere og din arbejdsplads.
Har du overskud til dig selv og til andre - så er du godt på vej i livet.
Desværre kæmper rigtig mange mennesker med deres relationer og manglen på viden om, hvad man konkret kan gøre for at skabe en bedre platform for sig selv og sine omgivelser.
Mange arbejdspladser vil opleve et stort potentiale af energi og overskud - hvis medarbejderne har ro og rummelighed i relationerne. Men det kommer sjældent af sig selv!
Foredraget holdes både på dansk og engelsk!

Hvordan skaber jeg/vi den gode stemning og de vigtige relationer?:
1) Hvad er relationer og hvad kan de?
2) Koden til de vigtige relationer
3) Dine personlige værdier
4) Hvordan bliver jeg afkodet?
5) Introvert/ekstrovert
6) Hvad er mine personlige forcer og hvordan kan jeg bruge dem?
7) Hvordan skaber jeg gode relationer?
8) Min/vores plan
9) Øvelser - teknikkerne implementeres undervejs!

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 4 - 400 personer
½ -1½ time 
Foredraget udbydes også som en workshop på 1-3, eller 1-6 timer

-----------
2. Kickstart en konference eller en virksomhedsdag
Vi kender alle fornemmelsen af, at det først er efter frokosten, at man føler sig tilpas i en ny forsamling.
Hver dag afholdes der uendeligt mange vigtige og dyre konferencer og møder – hvad nu hvis lærings- og tilfredshed-kurven kan intensiveres – ved at gøre folk trygge helt fra starten af.

Hvordan kickstarter man en konference, et seminar, en medarbejder-dag eller et møde, så deltagerne fra starten får skabt relationer og føler sig læringsparate?
Med specielle greb og øvelser sætter Simone scenen, så alle deltagere føler sig inkluderet fra starten af mødet!

Hvordan er det nu det er?
Ankommer man f.eks. alene til en konference, kender kun få eller slet ingen, eller kommer man fra udlandet, så kan det være meget grænseovertrædende, at skulle træde ind i en forsamling.
- Hvad skal man gøre af sig selv og hvordan kan man optage kontakt? Hvordan finder man ind i en tryghedszone – så man kan slappe af, modtage læring og skabe de vigtige relationer?

Simone har specialiseret sig i at lave berigende starter på konferencer og møder, så deltagerne helt fra starten af - føler sig motiverede, får kontakt til flere af de andre deltagere og lærer nyt om vores måde at kommunikere på.
Den viden der deles ud og de øvelser der sættes i gang - skaber en super atmosfære, som beriger nuet og giver en god stemning. Deltagerne får desuden værktøjer til brug gennem resten af dagen, og i deres fremtidige arbejde.

På evalueringerne kan man se, at deltagerne husker disse konferencer, seminarer og møder fordi oplevelserne og udbyttet skiller sig ud, fra de mange andre arrangementer de deltager i.

Som arrangør opnår man som oftest højere evalueringer, berigende kommentarer og en super imødekommende og glad stemning - når man får startet på den gode måde.

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 8 - 500 personer
30-60 min.

-----------

3. Foredrag: Mig som formidler
De fleste af os er supergode til vores daglige arbejde. Vores udfordringer opstår, når vi skal videreformidle vores fag og viden, og havde modtageren eller modtagerne til at forstå vores indhold, intension og pointer.
Når vi kommunikerer med andre mennesker kommer ikke bare vores ord men også vores personlighed og udtryk i spil. For at en kommunikation kan blive succesfuld bør både attitude og ord supplere hinanden og helst køre synkront. Det lyder måske svært - men for de fleste drejer det sig faktisk om mindre tilretninger og en opprioritering af ens stærke sider. Formidling kan læres og kan blive et af de stærkeste redskaber du kan have med dig i en erhvervskarriere. Eller sagt med andre ord; det er ikke sjovt - ikke at være god til det!

Mig som formidler indeholder:
1) Hvordan reagerer andre mennesker på mig?
2) Skal du have handlekraft – skal du have styr på dit udtryk!
3) Din faglighed betyder ikke alt – men det gør din personlighed!
4) Din personlige værdi – kender du den?
5) Hvornår og hvordan kommunikerer jeg bedst?
6) Introvert/Extrovert
7) Hvordan kommer du ind i et rum?
8) Hvordan agerer du i et rum med mange mennesker?
9) Status og karisma

Målet med dette kursus er; at du kommer til se realistisk på dig selv og aktiverer de kommunikative kvaliteter der naturligt knytter sig til din personlighed.
Det er en fantastisk rejse, som forandrer ens syn på sig selv og dermed andres afkodning af en. – Hvilket netop det er vejen til den gode jobsamtale, formidler, underviser, projektmedarbejder, konsulent osv.

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 6 - 400 personer
½ -1½ time 
Foredraget udbydes også som en workshop på 1-3, eller 1-6 timer

-----------

Anbefalinger:
Vil I have en virksomhed, der konstant er i bevægelse og får succes i fremtiden, må I som bestyrelse eller du som adm. direktør ikke nedprioritere fokusering på og træning af networking i jeres virksomhedsstrategi. Det bliver en afgørende faktor de kommende år. Simone har den kompetence og de værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med at sætte det i spil.
/Svend Randers, adm. direktør AL Finans

Som foredragsholder er Simone en fantastisk formidler. Med sin skarphed og analytiske sans fastlægger hun lynhurtigt kundens behov og omsætter kundens ønsker til konkret viden, som hun på fremragende vis formidler til sine tilhørere. Hendes passion og begejstring for netværk skinner klart igennem og efterlader tilhørerne med en følelse af eufori.
/Ernst A. Jønsson, Odd Fellow Ordenens Landsovermesterforening

“Simone var en af pionererne i den videnskabelige tilgang til den populære disciplin networking, og hun var også banebrydende med den praktiske udførelse før de fleste andre. Med denne bog – som er hendes fjerde, i rækken af udelukkende bestsellere – tager hun netværksfærdighederne et skridt videre.
Velkommen til Networking version 2.0.”
Mogens Nørgaard, adm. direktør, CIMA Technologies

Simone er dygtig og dedikeret. Forrygende flot tilpasset højt fagligt niveau.
Perfekt – virkelig perfekt timing og flow med teori og praktiske øvelser.
Mange aha-oplevelser i løbet af de moduler om networking, som vi brugte Simone som underviser på; kort sagt en udbytterig fornøjelse!
/Anna Maria Sønderholm, Udviklingschef Væksthus Midtjylland

“Do not miss out on the opportunity to learn from a true master in the art of Networking. I have been involved in Business Networking for over 23 years, and it was a joy to recently spend time with Simone and benefit from her experience. She is a warm, engaging and well-researched presenter
/ Helen Bennett, CEO, The business-network

Simone - Denmark’s 1st Lady of Networking!
/Rachel Fay, worked at Events for the Financial Times and with Their Royal Highnesses The Prince of Wales & The Duchess of Cornwall. 

Kontakt Simone Lemming Andersen

Kontakt Simone Lemming Andersen via formularen her, så vil Simone Lemming Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.