Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Simone Lemming Andersen

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Foredrag 1/2 - 2 timer. Kurser 3-6 timer.

Profil

Simone Lemming Andersen, journalist & cand. phil., forfatter og foredragsholder. Har været talkshowvært og redaktør i Danmarks Radio, og driver nu Strategisk Kommunikation, hvor hun er ekspert i networking, relationsskabelse og formidling. Simone skrevet 3 danske bestseller bøger og udgivet "The Networking Book" på engelsk som ligger på de internationale bestsellerlister. Bogen er oversat til dansk. Simone har holdt mere end 700 foredrag.

Læs mere...

Mere om Simone Lemming Andersen

1. Kickstart en konference eller en virksomhedsdag
Vi kender alle fornemmelsen af, at det først er efter frokosten, at man føler sig tilpas i en ny forsamling.
Hver dag afholdes der uendeligt mange vigtige og dyre konferencer og møder – hvad nu hvis lærings- og tilfredshed-kurven kan intensiveres – ved at gøre folk trygge helt fra starten af.

Hvordan kickstarter man en konference, et seminar, en medarbejder-dag eller et møde, så deltagerne fra starten får skabt relationer og føler sig læringsparate?
Med specielle greb og øvelser sætter Simone scenen, så alle deltagere føler sig inkluderet fra starten af mødet!

Hvordan er det nu det er?
Ankommer man f.eks. alene til en konference, kender kun få eller slet ingen, eller kommer man fra udlandet, så kan det være meget grænseovertrædende, at skulle træde ind i en forsamling.
- Hvad skal man gøre af sig selv og hvordan kan man optage kontakt? Hvordan finder man ind i en tryghedszone – så man kan slappe af, modtage læring og skabe de vigtige relationer?

Simone har specialiseret sig i at lave berigende starter på konferencer og møder, så deltagerne helt fra starten af - føler sig motiverede, får kontakt til flere af de andre deltagere og lærer nyt om vores måde at kommunikere på.
Den viden der deles ud og de øvelser der sættes i gang - skaber en super atmosfære, som beriger nuet og giver en god stemning. Deltagerne får desuden værktøjer til brug gennem resten af dagen, og i deres fremtidige arbejde.

På evalueringerne kan man se, at deltagerne husker disse konferencer, seminarer og møder fordi oplevelserne og udbyttet skiller sig ud, fra de mange andre arrangementer de deltager i.

Som arrangør opnår man som oftest højere evalueringer, berigende kommentarer og en super imødekommende og glad stemning - når man får startet på den gode måde.

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 8 - 500 personer
30-45 min.

-----------

2. Foredrag: Networking - version 2.0
Dybest set er networking en lang række udvekslinger af tjenester - og din dyrebareste forsikring i dit liv og din virksomhed.
Ud fra den nyeste forskning skal vi ikke længere fare rundt og dele visitkort ud til højre og venstre og deltage i alverdens netværksmøder. 
Nu handler det om at spare TID, skabe en vision og finde ud af, hvad man gerne vil bruge sit netværk til. 
Foredraget bygger på den internationale bogudgivelse ”The Networking Book” og henvender sig til virksomheder, organisationer og private.
Foredraget holdes både på dansk og engelsk!

Networking Version 2.0 indeholder:
1) Koden til det effektive netværk!
2) De nyeste netværksteknikker
3) Definer et mål for din networking
4) Hvordan skaber du gode relationer?
5) Find dine personlige forcer
6) Hvordan performer du i netværkssammenhænge - hvor er du god og hvor kan du udvikle mere
7) Cirkulations- og introduktionsteknik
8) Øvelser - teknikkerne implementeres undervejs!

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 10 - 400 personer
½ -1½ time 
Foredraget udbydes også som en workshop på 1-3, eller 1-6 timer

-----------

3. Foredrag: Mig som formidler
De fleste af os er supergode til vores daglige arbejde. Vores udfordringer opstår, når vi skal videreformidle vores fag og viden, og havde modtageren eller modtagerne til at forstå vores indhold, intension og pointer.
Når vi kommunikerer med andre mennesker kommer ikke bare vores ord men også vores personlighed og udtryk i spil. For at en kommunikation kan blive succesfuld bør både attitude og ord supplere hinanden og helst køre synkront. Det lyder måske svært - men for de fleste drejer det sig faktisk om mindre tilretninger og en opprioritering af ens stærke sider. Formidling kan læres og kan blive et af de stærkeste redskaber du kan have med dig i en erhvervskarriere. Eller sagt med andre ord; det er ikke sjovt - ikke at være god til det!

Mig som formidler indeholder:
1) Hvordan reagerer andre mennesker på mig?
2) Skal du have handlekraft – skal du have styr på dit udtryk!
3) Din faglighed betyder ikke alt – men det gør din personlighed!
4) Din personlige værdi – kender du den?
5) Hvornår og hvordan kommunikerer jeg bedst?
6) Introvert/Extrovert
7) Hvordan kommer du ind i et rum?
8) Hvordan agerer du i et rum med mange mennesker?
9) Status og karisma

Målet med dette kursus er; at du kommer til se realistisk på dig selv og aktiverer de kommunikative kvaliteter der naturligt knytter sig til din personlighed.
Det er en fantastisk rejse, som forandrer ens syn på sig selv og dermed andres afkodning af en. – Hvilket netop det er vejen til den gode jobsamtale, formidler, underviser, projektmedarbejder, konsulent osv.

Praktiske oplysninger:
Deltagere: 10 - 400 personer
½ -1½ time 
Foredraget udbydes også som en workshop på 1-3, eller 1-6 timer

-----------

Anbefalinger:
Vil I have en virksomhed, der konstant er i bevægelse og får succes i fremtiden, må I som bestyrelse eller du som adm. direktør ikke nedprioritere fokusering på og træning af networking i jeres virksomhedsstrategi. Det bliver en afgørende faktor de kommende år. Simone har den kompetence og de værktøjer, som kan hjælpe din virksomhed og dine medarbejdere med at sætte det i spil.
/Svend Randers, adm. direktør AL Finans

Som foredragsholder er Simone en fantastisk formidler. Med sin skarphed og analytiske sans fastlægger hun lynhurtigt kundens behov og omsætter kundens ønsker til konkret viden, som hun på fremragende vis formidler til sine tilhørere. Hendes passion og begejstring for netværk skinner klart igennem og efterlader tilhørerne med en følelse af eufori.
/Ernst A. Jønsson, Odd Fellow Ordenens Landsovermesterforening

“Simone var en af pionererne i den videnskabelige tilgang til den populære disciplin networking, og hun var også banebrydende med den praktiske udførelse før de fleste andre. Med denne bog – som er hendes fjerde, i rækken af udelukkende bestsellere – tager hun netværksfærdighederne et skridt videre.
Velkommen til Networking version 2.0.”
Mogens Nørgaard, adm. direktør, CIMA Technologies

Simone er dygtig og dedikeret. Forrygende flot tilpasset højt fagligt niveau.
Perfekt – virkelig perfekt timing og flow med teori og praktiske øvelser.
Mange aha-oplevelser i løbet af de moduler om networking, som vi brugte Simone som underviser på; kort sagt en udbytterig fornøjelse!
/Anna Maria Sønderholm, Udviklingschef Væksthus Midtjylland

“Do not miss out on the opportunity to learn from a true master in the art of Networking. I have been involved in Business Networking for over 23 years, and it was a joy to recently spend time with Simone and benefit from her experience. She is a warm, engaging and well-researched presenter
/ Helen Bennett, CEO, The business-network

Simone - Denmark’s 1st Lady of Networking!
/Rachel Fay, worked at Events for the Financial Times and with Their Royal Highnesses The Prince of Wales & The Duchess of Cornwall. 

Kontakt Simone Lemming Andersen

Kontakt Simone Lemming Andersen via formularen her, så vil Simone Lemming Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.