Anne Katrine Tove

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Anne Katrine Tove

Prisniveau

Kr. 2.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra 15-20 min.

Profil

Dansktopsanger Anne Katrine Tove, AKA Syngende Telegram, underholder med egne sange og kan bookes alene eller med band til din festlige aften eller arrangement. Jeg har haft flere hits på DR P5 Dansktoppen og har medvirket i adskillige tv-shows og hun kan bookes alene med singback, med pianist eller med fuldt band. Uanset hvad, så vil du få en professionel sangerinde med mange års scene-erfaring.

Siden 1999 har jeg været kunstner i eget navn, og udover at vinde Dansktop Talent prisen i 2013, har jeg også haft en international 1. plads med singlen "Elsk Mig i Regnvejr". Jeg har haft flere hits på DR P5 Dansktoppen og har medvirket i adskillige tv-shows. Jeg har desuden arbejdet sammen med Klaus & The Servants og Fede Finn & Funny Boys. Netop nu er jeg i gang med sit 3. album sammen med producer og sangskriver Jan Lysdahl. Min nyeste single "Skaber Ord" udkom den 31. marts 2023.

Jeg kan bookes alene med singback, med pianist eller med fuldt band. Uanset hvad, så vil du få en professionel sangerinde med mange års scene-erfaring. Jeg leverer en levende optræden med sange om livet, som publikum kan synge med på.

Her er et par af mine referencer fra karrieren:
- konferencier på Dansktoppen og dommer i tv-showet ”All Together now” 2021
- optrædende på "Syng Med På et Hit" tv-showet på DK4 med Klaus & The Servants https://www.youtube.com/watch?v=jX7lu7pBtL4
- deltager ved Dansk Pop Talent 2018 på DK4 https://www.youtube.com/watch?v=ELWyxuAzDVA

Kontakt Anne Katrine Tove

Kontakt Anne Katrine Tove via formularen her, så vil Anne Katrine Tove vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.