Teatersport - spil selv!

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 dage

Teatersport - spil selv!

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

1½ - 2 timer

Profil

Ryst hurtigt kolleger eller venner sammen og få en skraldgriner over jer selv og hinanden. Samtidigt lærer I noget om at samarbejde og oplever, at man ikke behøver at være klassens sjove dreng for at være med. Her er I selv skuespillere og optræder for hinanden. Jeg styrer slagets gang med overblik og humor i et sjovt og trygt fællesskab. Jeg har erfaring gennem 10 år i en af landets mest rutinerede teatersportsgrupper, LAMA. Velegnet til: Polterabend, personaledag, teambuilding, firmafest mv.

Vi starter med lette øvelser og ender med at lave rigtig teatersport, lave "filmtrailers", "lysbilleder" og improvisere "scener fra det kommende ægteskab".
Alle deltagere er med i øvelserne og bliver på den måde også rystet sammen, hvorfor mange vælger at lægge det i starten af et arrangement.
I bestemmer tid og sted - hvis vejret er til det, kan det også være udendørs. Sjove udklædningsstykker og rekvisitter medbringer jeg.

Kontakt Teatersport - spil selv!

Kontakt Teatersport - spil selv! via formularen her, så vil Teatersport - spil selv! vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.