Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 38 dage

Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys

Prisniveau

Kr. 0 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Træt af at høre de samme 80ér-danse-hits blive spillet til uendelighed af den lige så uendelige række af kopi-bands, der ikke adskiller sig ét lilletrommeslag fra hinanden?! Så står Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys klar til at redde din fest med en atombombeudladning af et rockshow, der inkluderer ALLE de fede rocknumre fra 70erne og til nu! Endeligt et kopi-band der forstår hvad det rock-hungrende publikum har skreget på i så mange år!

De fem garvede bad boys er klar til at sætte ild til publikum med alt fra AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Foo Fighters, Nirvana, Pearl Jam, Audioslave, Rage Against the Machine, Green Day, Soundgarden, Ugly Kid Joe, DAD, Queens of the Stone Age, MUSE, Aerosmith, Led Zeppelin, Black Sabbath og de ku blive ved og det GØR de! Genkendelsens glæde vil være stor, hænderne knyttede og stemmerne hæse når rocktoget starter sit ridt gennem de sidste fire årtiers absolut fedeste rocksange! De leverer alt fra vilde guitarsoloer, beskidte grooves til hårdtslående vokal så man skulle tro, at alverdens fedeste rockbands i gennem tiderne netop var samlet til din fest!

Så slut dig til dem i kampen mod de kedelige kopi-bands og book Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys til din næste fest! Så garanterer Ted og drengene en fantastisk stemning og energi når de går på scenen og starter nedtællingen til hvad, der vil ryste din fest som var det atombomben i Nagasaki!

Nedtællingen er begyndt… TAKE THE POWER BACK!

Kontakt Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys

Kontakt Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys via formularen her, så vil Ted Tarantino and the Nagasaki Bad Boys vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.