Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Texas Rangers

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 gange 45 minutter

Profil

Texas Rangers. The Best Biker Band in the West.
De er kendt for et sceneshow, der udstråler, at både publikum og bandet har en fest. Sceneshowet indeholder alle klichéerne med guitarspil bag nakken, løben ud blandt publikum, men også et brag af en afslutning, der indeholder solo for motorsav.

Læs mere...

Mere om Texas Rangers

Texas Rangers er et band, der startede tilbage i 1991 som Texas Playboys, og siden skiftede navn til Texas Rangers.
I den periode har der været få udskiftninger. Det er således den oprindelige bassist, der gennem 26 år kun har slidt 1 guitarist og 2 trommeslagere op, så vi er pænt sammenspillet.
Vi har gennem tiden spillet et utal af:
• Festivaler Bl.a. SydThy festivalen, 60’er festivalen Holstebro, Haze over Haarum, Djurs Blues festival, Iruplund festivalen, Kielgasten Bluesfestival, Minival Vildbjerg, Jass-festival Holstebro, Festival på Færgen Kronborg, Venø Sammensurium, 1. maj fest i Holstebro og mange flere.
• Værtshuse over alt i Jylland.
• Motorcykel- og biltræf i det meste af Jylland.
• Privat- og firmafester (hvor vi passer ind genremæssigt)
Vi er kendt for et sceneshow, der udstråler, at både publikum og vi har en fest. Sceneshowet indeholder alle klichéerne med guitarspil bag nakken, løben ud blandt publikum, men også et brag af en afslutning, der indeholder solo for motorsav.

Kontakt Texas Rangers

Kontakt Texas Rangers via formularen her, så vil Texas Rangers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.