The Real Thing -- 80'ernes musik

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

The Real Thing -- 80'ernes musik

Prisniveau

Kr. 2.500 - 9.000

Hjemby

Varighed

4 timer

Profil

Vores filosofi:
At skabe stemninger, der kan give dig gåsehud, en indre brusende fornemmelse af glæde og lykke, markante minder fra en svunden tid, tårer i øjnene over et genhør med sangen, der betød alt for dig dengang (og måske stadigvæk).

80´er musikkens sprøde lyd springer frem forstærket af velvalgte illustrationer på lyssiden, hvor billeder, filmklip og andre visuelle virkemidler projekteres op på forskellige overflader i rummet. Denne fantastiske udtryksfulde dimension, der kaldes Mapping, vil skabe den helstøbte oplevelse og gøre et kæmpe indtryk på publikum.
Stemmen i mikrofonen er også et yderst vigtigt instrument. Ikke til at tale musikken i stykker med, men derimod med en sikker timing og velvalgte ord at spille sammen med nummeret og løfte intensiteten i musikoplevelsen. Dette er en af Martin Wettergrens spidskompetencer.
Opfordringer fra publikum er meget velkomne. Vi ved, hvor meget det betyder for den enkelte at genhøre sin favoritsang, og vi opfylder gerne alle ønsker. Vi vurderer, om ønsket passer ind i den aktuelle stemning og tilpasser afspilningstidspunktet efter dette.
Sjove og festlige konkurrencer kan vi også tilbyde. Vi har tilsammen optrådt med ca. 400 konferencierjobs fra miss-konkurrencer over quizzer og selskabslege til modeshows.

Martin Wettergren optrådte som DJ i 80´erne bl.a. på følgende diskoteker. En del af stederne spillede han i mange måneder, og måske har du mødt ham dér
I 1983 vandt han over 900 andre DJ´s på landsplan den eftertragtede titel "Årets Disc-jockey" i Danmark.
Desuden var Martin i mange år studievært på Radio Struer samt Radio Viborg, hvor han nok er mest kendt for det dengang nyskabende program ”Tidens Takter”.

Henrik Simonsen alias Dr. Beat blev i 80´erne kendt som en humørfyldt og sprudlende disc-jockey, der havde en speciel god evne til at mixe iørefaldende musiknumre sammen, således at publikum bevarede danselysten. Hvor andre dj´s i en ofte overdreven selvfremstilling mixede numrene til ukendelighed, har Henrik altid været tro mod de originale versioner, når han beat-mixer sine melodiøse og flydende overgange mellem to numre - deraf kunstnernavnet Dr. Beat.
Desuden blev Henrik i 1988 kåret som Danmarks 3. bedste mixer kun overgået af de senere pladeproducere/-komponister samt X-Faktor dommere Mich ”Cutfather” Hansen og Carsten ”Soulshock”.
En god årgang - må man sige

Kontakt The Real Thing -- 80'ernes musik

Kontakt The Real Thing -- 80'ernes musik via formularen her, så vil The Real Thing -- 80'ernes musik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.