Therese Nielsen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

5 minutter - 5 timer

Profil

Eksklusiv, stemningsskabende jazzmusik leveret af professionel sangerinde og pianist.

Læs mere...

Mere om Therese Nielsen

Therese Nielsen er en dansk/engelsk sangerinde, sangskriver og komponist. Som sangerinde har hun rødder i både den klassiske musik, jazzen og folkemusikken, og denne stilmæssige bredde giver hende unik mulighed for at formidle jazzens klassikeres iboende fortælling på nye måder og med stor indlevelse. Thereses stemme er både klar, varm og autentisk. Særligt bemærkelsesværdig er dog hendes stærke formidling af sangenes tekster, da hun formår at fortælle levende historier, hvor man tydeligt mærker et følelsesmæssigt engagement, som når ind til det publikum, hun formidler musikken til.

Pianisten, Alexander Bak-Hansen, er fast akkompagnatør for Therese Nielsen. Med en alsidig baggrund indenfor den rytmiske musik og nok i særdeleshed jazzmusikken, som han dyrker nu på Syddansk Musikkonservatorium – samt en solid forankring i danske sange og salmer som organist – formår han med overskud og indlevelse at komplimentere Thereses vokal i et harmonisk og intenst sammenspil.
Stilistisk er han influeret af store forbilleder som Bill Evans og Jan Johansson, og han har en klar nordisk tone i sit solospil.

Videoklip

Kontakt Therese Nielsen

Kontakt Therese Nielsen via formularen her, så vil Therese Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.