Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Therese Nielsen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 7.000

Hjemby

Varighed

5 minutter - 5 timer

Profil

Eksklusiv, stemningsskabende jazzmusik leveret af professionel sangerinde og pianist.

Læs mere...

Mere om Therese Nielsen

Therese Nielsen er en dansk/engelsk sangerinde, sangskriver og komponist. Som sangerinde har hun rødder i både den klassiske musik, jazzen og folkemusikken, og denne stilmæssige bredde giver hende unik mulighed for at formidle jazzens klassikeres iboende fortælling på nye måder og med stor indlevelse. Thereses stemme er både klar, varm og autentisk. Særligt bemærkelsesværdig er dog hendes stærke formidling af sangenes tekster, da hun formår at fortælle levende historier, hvor man tydeligt mærker et følelsesmæssigt engagement, som når ind til det publikum, hun formidler musikken til.

Pianisten, Alexander Bak-Hansen, er fast akkompagnatør for Therese Nielsen. Med en alsidig baggrund indenfor den rytmiske musik og nok i særdeleshed jazzmusikken, som han dyrker nu på Syddansk Musikkonservatorium – samt en solid forankring i danske sange og salmer som organist – formår han med overskud og indlevelse at komplimentere Thereses vokal i et harmonisk og intenst sammenspil.
Stilistisk er han influeret af store forbilleder som Bill Evans og Jan Johansson, og han har en klar nordisk tone i sit solospil.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Therese Nielsen: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Smuk sang og musik

Therese og Alexander er rigtig dygtige og leverede dejlig baggrundsmusik under velkomstdrink og middag til vores fest. De var søde og smilende og super gode til at lodde stemningen for hvornår, det var tid til pause.
De kan absolut anbefales.

Anmeldt af Linda Skanderup d. 7. december 2021
5
1
5

Skøn sang og musik til velkomst og under middagen.

Therese Nielsen dannede til denne dag duo med Peter på jazzguitar (Alexander var sygemeldt). Therese og Peter underholdt gæsterne ved ankomsten og igen under middagen. Senere tog en DJ over til dans. Therese og Peter lagde en skøn stemning, og Peters jazzguitar lægger en meget flot bund under Therese dejlige og varme stemme. Jeg er imponeret over det høje niveau af to så unge musikere. Vi kom igennem et stort repertoire af jazz og bossa nova. De lod sig ikke slå ud af at vejret ikke var med os. Regn og blæst ruskede i teltet. Det glemte vi hurtigt, da musikken gik i gang. Tak for dejlig musik på en dejlig aften.

Anmeldt af Peter Høegh d. 11. september 2021

Kontakt Therese Nielsen

Kontakt Therese Nielsen via formularen her, så vil Therese Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.