Thor F. Jensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

80 minutter

Profil

KROKODILLER, PIRATER OG EN VERDENSREKORD

Kendt fra TV2, Ekstra Bladet, Australian Geographic.

“Thor F Jensen fortæller med stor indlevelse fra ende til anden. Foredraget blev desuden komplimenteret af smukt produceret visuelt materiale. Et fantastik inspirerende foredrag der giver en lyst til selv at tage på eventyr!”

Katrine Seidelin, Tilrettelægger DR TV

KROKODILLER, PIRATER OG EN VERDENSREKORD - Kano-ekspedition rundt om Ny Guinea

De få nyheder vi får fra stillehavsøen Ny Guinea handler oftest om stammekrige, kannibaler og naturkatastrofer.

Derfor søsatte Filmskaber Thor F. Jensen en traditionel kano, sammen med to Papua Ny Guineanske sejlere. Målet var at sejle hele vejen rundt om Ny Guinea og skabe en positiv historie om øen og dens befolkning.

Det blev til en fantastisk odyssé, der efter 14 måneder, og 6300 farefulde kilometer, kulminerede i en verdensrekord og de tre sejlere blev hædret som nationale helte.

Foredraget tager publikum med ud til afsides trope-øer og ind i forunderlige verdenssyn.
Med film og foto leverer Thor en inspirerende fortælling og afslører, hvad vi kan lære fra Ny Guineas befolkning i 2019.

Det siger publikum:

“Ikke alene er Thor en modig og visionær eventyrer….Han er også en fabelagtig formidler som på enestående vis tryllebinder sit publikum. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Thors foredrag.”

Henrik Egede-Lassen, Naturfotograf

Foredraget egner sig til uddannelsesinstitutioner, sportsklubber, forsamlinghuse og inspirerende firmaevents. Og kan tilpasses netop jeres behov.

Foredraget varer 50 min. plus 30 min. til spørgsmål

Kontakt Thor F. Jensen

Kontakt Thor F. Jensen via formularen her, så vil Thor F. Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.