Tjelle Vejrup

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Tjelle Vejrup

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Kendt fra 'Versus' på DR1, 'Rundt På Gulvet' på TV2. Finalist - DM i Stand-up 2013.

Med is i maven, smil på læben og masser af overskud, holder Tjelle sit publikum i hånden fra start til slut, og sørger for, at alle, der skal på scenen, kan få lov til at skinne.

Set i "DM i Stand-up 2013" (TV2 Zulu), "Hjalte VS Tjelle" (DR Ultra), "Han Får For Lidt" (DR3), "Knald For Danmark", "Rumrejsen 2018", "Danmarksindsamling 2017" (DR1), "Bingo Banko"(TV2) og "Live Fra Bremen" (TV2)

Hvorfor giver det mening at hyre en professionel konferencier/vært?
Fordi du har lagt mange kræfter i dit arrangement, og det fortjener at blive eksekveret på den bedst tænkelige måde.
Fordi de personer, der skal på scenen (om det så er optrædende, talere, konkurrenter, kendte eller ukendte) fortjener at blive sat på med et brag, til den bedst tænkelige stemning, så de kan hvile i, at de blot skal koncentrere sig om deres egen del af arrangementet.
Fordi de fleste arrangementer ofte oplever udfordringer med tid, rækkefølge, teknik og lignende, og det hjælper at have en vært, der har stået i den situation hundredevis af gange.

Tjelle Vejrup er en mand med mange hatte. Han er uddannet journalist, han har 12 års erfaring som standup-komiker, han har medvirket som vært på adskillige tv-programmer, så er han radiovært, satiriker, debattør, far, tilrettelægger, skuespiller og så er han også ret god til at lave mad på bål.
Han er især kendt som en sjov og nærværende type, når han står på en scene. Her hviler han meget i sig selv og sørger for, at tilhørererne i publikum altid føler sig trygge og i gode hænder. Det kommer ham også til gode, når han optræder som konferencier og vært, og det gode humør henover en lang dag eller aften er essentielt for en god oplevelse.
Efter hundredevis af oplevelser som vært/konferencier har Tjelle også den nødvendige ro, der kræves, når tidsplanen måske skrider en smule, en performer er blevet forsinket eller forhindret, og pludselig skal der rykkes rundt i rækkefølger og erstatninger.

Tjelle har været konferencier til alt lige fra firmafester til skolearrangementer, festivaller, danseforestillinger, adskillige comedyshows og sågar også et enkelt modeshow.
Opskriften er simpel:
- Før begivenheden laves der grundig research, så værten ved præcis, hvem han skal præsentere og hvorfor.
- Med en grundig forberedelse bliver det også nemmere at improvisere, hvis/når ting går "galt".
- På dagen kommer værten i god tid, så man kan hilse på de involverede og få ro på settet.
- Undervejs tager værten fat i dem, der skal præsenteres (hvis det giver mening), så man kan få eventuelle personlige detaljer med i præsentationen.
- Der laves sjov med publikum og opstår der skæve eller sjove situationer, gribes de af værten, der håndterer det med et smil.
- Værten er omstillingsparat hele vejen igennem.

I visse tilfælde vil det være muligt at tilføje et standup-show til tjansen som konferencier, hvis det giver mening.

Anbefalinger:

"Vi har fire år i træk haft Tjelle Vejrup som konferencier til Glostrup Festival, og vi har hver gang været meget tilfredse med hans indsats. På scenen er Tjelle underholdende og nærværende, og han kan læse målgruppen, så han altid er passende og relevant. Han er desuden fleksibel og meget nem at samarbejde med, og kan kan uden problemer takle pludselige ændringer i programmet, som kræver en særlig indsats af ham på scenen."
- Sigrid Rasmussen, Glostrup Festival.

"Tjelle Vejrup har været konferencier til et større arrangement på vores uddannelsesinstitution gennem flere år, og det har været en virkelig god oplevelse at se ham på scenen, hvorfra han førte os trygt gennem dagen og var i øjenhøjde med de mange unge, som deltog i arrangementet."
- Kathrine Baltsersen, Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasium.

Kontakt Tjelle Vejrup

Kontakt Tjelle Vejrup via formularen her, så vil Tjelle Vejrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.