To mænd og en planke

To mænd og en planke

Prisniveau

Kr. 13.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

25 - 40 min.

Profil

SLAP-STICK UNDERHOLDNING I VERDENSKLASSE, RÅ FYSIK OG SKÆVE STUNTS
To mænd og en planke er et underholdende og medrivende show som kan tilpasses alle arrangementer.

To mænd og en planke er underholdning i bedste stumfilmsstil, hvor publikum bliver underholdt og overrasket på de mest finurlige måder.

I DON GNU har vi siden 2010 optrådt med vores shows over alt i Danmark og rundt omkring i verdenen.
Med vores slap-stick humor og underholdende action, kan vi få gang i alle.
Vi har stor erfaring med at optræde for et bredt publikum, både til fester, kulturarrangementer og i alle mulige andre sammenhæng, både i DK og i resten af verdenen. Vi optræder for den lille forsamling og for de store. Vi optræder for voksne og for børn og vores show kan tilpasses, så den hænger sammen med netop dit arrangement.

DON GNU:
DON GNU laver action teater og dans kombineret i et legende og poetisk mandeunivers.
Kompagniet blev etableret i 2010 af koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen, der i fællesskab står for den kunstneriske ledelse. I dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba.
Navnet DON GNU er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre.

Kontakt To mænd og en planke

Kontakt To mænd og en planke via formularen her, så vil To mænd og en planke vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.