Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Tommie Schouw

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 15 min.

Profil

Tommie Schouw har i over 30 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Læs mere...

Mere om Tommie Schouw

Tommie Schouw har i over 20 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Tommie Schouw kan også engageres som "Birthe Kjær", hvor det er Dansktop Dronningens repertoire der afleveres med levende musik, flotte kostumer og højt humør. Programmet er velegnet til at synge med på og til at sætte gang i festen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tommie Schouw: 4,8 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Underholdende

Helt perfekt oplevelse til SINDs fødselsdagsfest, hvor gæsterne følte sig underholdt, og talte meget varmt om at de fik følelsen af, at vi havde besøg af Dronningen.

Anmeldt af Mia Kristina Hansen d. 27. september 2021
5
1
5

Tommie var helt fantastisk, min bedste anbefaling

Han skal have 5 stjerner.

Anmeldt af Lorens Christian Ketelsen d. 7. juli 2019

Kontakt Tommie Schouw

Kontakt Tommie Schouw via formularen her, så vil Tommie Schouw vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.