Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Tommie Schouw

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 15 min.

Profil

Tommie Schouw har i over 30 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Læs mere...

Mere om Tommie Schouw

Tommie Schouw har i over 20 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Tommie Schouw kan også engageres som "Birthe Kjær", hvor det er Dansktop Dronningens repertoire der afleveres med levende musik, flotte kostumer og højt humør. Programmet er velegnet til at synge med på og til at sætte gang i festen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tommie Schouw: 4,9 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk og humoristisk optræden

Tommie formår at formidle taler på en meget humoristisk og spændende måde, der gør at man bliver revet med. Grinede næsten uafbrudt igennem hele talen som han holdte til far på hans 60 års fødselsdag.
Gæsterne var desuden også meget begejstret og talte meget om oplevelsen bagefter.
Jeg vil også rose Tommie for hans hurtige tilbagemelding samt vores kommunikation efterfølgende.

Anmeldt af Maria Steg d. 12. juni 2022
5
1
5

Morsomt og personligt

Helt igennem muntert, kongeligt og personlig optræden. Varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Dorte Varde d. 5. juni 2022

Kontakt Tommie Schouw

Kontakt Tommie Schouw via formularen her, så vil Tommie Schouw vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.