Tommie Schouw

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Tommie Schouw

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 15 min.

Profil

Ganske vist er VI trådt tilbage d.14.1.2024....M E N..... VI OPTRÆDER skam stadig med stor glæde over hele Danmark!! Tommie Schouw har i over 30 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Tommie Schouw har i over 20 år underholdt over hele Danmark som "Hendes Majestæt Dronningen", og er kendt for sine helt specielle taler der altid er hylende morsomme og personlige. Talerne forfattes specielt til lejligheden og afleveres med perfekt royal diktion, godt humør og stort overskud! Yderst velegnet til firmafest, jubilæum, bryllup/sølvbryllup, rund fødselsdag etc.

Tommie Schouw kan også engageres som "Birthe Kjær", hvor det er Dansktop Dronningens repertoire der afleveres med levende musik, flotte kostumer og højt humør. Programmet er velegnet til at synge med på og til at sætte gang i festen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Tommie Schouw: 4,9 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Tale til 4x50 års fødselsdagsfest

Jeg har haft fornøjelsen af at booke Tommie til at holde tale til en 4 x 50 års fødselsdags-fest. Talen var så morsom, at den havde alle tilstedeværende underholdt fra start til slut.
Tommie startede med en lystig indledning, der fangede alles opmærksomhed og satte en festlig stemning. Med en kombination af finurlige anekdoter, livlige beskrivelser og fængende punchlines blev vi taget med på en rejse gennem de 3 fødselarers liv.
Hver fødselar blev præsenteret med en perfekt blanding af komik og følsomhed, hvilket gav talen en dybde og varme, der gjorde den endnu mere mindeværdig. Tommie demonstrerede en enestående evne til at spotte de små, sjove øjeblikke i de 3 fødselarers liv og formidle dem på en måde, der fik os alle til at føle os som en del af det.
Selvom talen var utrolig sjov, var den også respektfuld og sørgede for, at ingen følte sig udstillet. Humoren var universel og kunne værdsættes af alle aldre, hvilket gjorde talen til en succes blandt både de unge og de ældre gæster.
Jeg vil helt sikkert varmt anbefale Tommie Schouw til enhver festlig begivenhed, hvor man ønsker at tilføje en stor dosis humor og glæde.

Anmeldt af Melanie Hansen d. 7. juni 2023
5
1
5

Tak Daisy

Han er sød, dygtig og sjov.

Anmeldt af Anne Marie Piepenbrinck d. 21. august 2022

Kontakt Tommie Schouw

Kontakt Tommie Schouw via formularen her, så vil Tommie Schouw vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.