Topper

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Topper

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-40 min

Profil

Trylleri og sjov og ballade i børnehøjde!
Book et tryllesjov med Topper og tag del i de mange historier og fortællinger fra Toppers liv.
Men lidt tryl, sjov og godt humør, bliver det til en unik dag med store smil!

Står i og mangler noget børneunderholdning i børnehøjde og elsker i trylleri, så book en tryllekunstner til jeres næste børnefødselsdag, havefest eller familie-komsammen.

Som udgangspunkt kan der bookes én af nedenstående trylleshows, skulle der være ønske om særlige shows eller arrangementer så skriv til os og så må vi se om dette kan lade sig gøre.

Der bliver tryllet for børn i alderen 3-12 år med fokus på historie fortælling og inddragelse af publikum.

Trylleshowet Lillebror Tryller
Et Trylleshow om det med at være lillebror og om at have en storebror der gør hvad han kan for at gøre livet så besværligt som muligt, som kun en rigtig storebror kan. Gennem showet fortælles en sjov historie om Topper og hans storebror og om hvordan det gang på gang kan lykkes Topper at drille, snyde eller overgå sin storebror ved hjælp af sine små tricks og idéer.

Showet varer 20 minutter og er beregnet til børn i alderen 3-12år med fokus på underholdning og trylleri.

Leg og Sjov med Topper
Et trylleshow om at lege og have det sjovt, man må nemlig aldrig glemme at lege. Topper skal med publikum lege nogle sjove lege med hjælp fra trylleri og historie fortælling. Historien fortælles med sammen publikums og ender altid med en lykkelig slutning.

Showet vare 30-40 min og er beregnet til børn i alderen 6-12 år med fokus på historiefortælling, lege og inddragelse af publikum.

Kontakt Topper

Kontakt Topper via formularen her, så vil Topper vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.