Troels Messmann

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 1 dag

Troels Messmann

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

15-30 min.

Profil

Troels Messmann er komiker Der startede med stand-up tilbage i 2018. Siden da har han ikke set sig tilbage og det er blevet til over 1000 han har optrådt både på tv og diverse scener rundt omkring i landet.

Troels debuteret som komiker i oktober 2018. Allerede året efter stod han i DM finalen inde på et udsolgt Bremen, hvor han kom på 3 pladsen. I 2020 var Troels en af de 3 nye talenter ved Zulu Comedy Galla 2020. Han har optrådt til Zulu open mic med Christian Fuhlendorff. I 2022 deltog han igen i DM i stand up her kom han på 2 pladsen. Troels er den eneste sammen med Heino Hansen der har formået at komme i top 3 to gange til DM i stand up. Han varmede op for Anders Matthesen på hans tour " jokes fra en hvid straight mand".

Af komikere Troels har optrådt med kan blandt andet nævnes: Anders Matthesen, Thomas Hartmann, Carsten Bang, Dan Andersen, Christian Fuhlendorff, Heino Hansen, Thomas Warberg, Mark le fevre, Jacob Taarnhøj, Mahamad Habane, Uffe holm, Victor Lander.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Troels Messmann: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt

Vi havde besøg af Troels Messmannn - en kæmpe succes!
Jeg havde en super dialog inden dagen, hurtig svar på beskeder og telefon opkald, super rart og trygt!
Troels kom en halv time før han skulle på og var bare klar!
Han underholdt 200 mennesker til vores julefrokost, og han fangede alle på trods af, at vi sad i et virkelig langt telt, og at han, da vi bookede ham, fik at vide at ikke alle var vild med standup 😃 …men det gjorde han til skamme. Alle har rost ham for hans indslag!
Kæmpe stor succes, og kæmpe anbefaling til at bruge Troels!

Anmeldt af Bettina Biel d. 5. december 2023

Kontakt Troels Messmann

Kontakt Troels Messmann via formularen her, så vil Troels Messmann vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.