Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Troels Mynster

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Varighed

1 time til en hel dag/aften

Profil

Guitarist og sanger med stor erfaring i at engagere og røre publikum i medrivende fællessang.
Musikken leveres med nærvær, sjæl og stor musikalitet på akustisk guitar, så dine gæster slet ikke kan lade være med at synge med på de store danske og udenlandske pop- og rock klassikere fra vores fælles sangskat.

Læs mere...

Mere om Troels Mynster

Jeg har 20 års erfaring som musiklærer, korleder, musiker og efterskolelærer.
Jeg lever af at engagere mennesker i musik, fællessang og på alle måder at formidle musik og optræde. Min store styrke er, at jeg altid er bevidst om mit publikum, og at jeg formår at aflæse selskabet. Ofte bliver publikum til deltagere, når jeg spiller, og stemningen i rummet fyldes med energi og glæde.
Hvis situationen mere er til, at jeg spiller og gæsterne spiser eller lytter, er jeg også dygtig til at spille afdæmpet instrumentalmusik eller selv optræde som solist.

Du skal hyre mig, hvis du leder efter en dygtig musikalsk entertainer som med humor og nærvær kan være med til at lave et uforglemmeligt indslag til din fest.

- Jeg kan bookkes for en enkelt time, hvor der er fokus på fællessang- jeg har et stort repetoire på over hundrede store sange fra 1960'erne til i dag, hvor du og dine gæster høj grad er med til vælge sangene og være deltagende.

- Jeg kan bookes for en hel aften/dag. Her er kan jeg levere smuk guitarmusik til middagen, spille til sangindslag, optræde som solist, og lave fællessang- og tro det eller ej, jeg kan godt få gæsterne på dansegulvet senere på aftenen kun ved hjælp af min stemme og guitar.

- Jeg kan også lave musikquizzer og korindslag, som skaber fællesskab, grin og store smil mellem dine gæster.

- Jeg har stor erfaring i at optræde til firmafester eller lave korworkshops, sangskrivning, musikalsk teambuilding eller fællessang med virksomheder.

Kontakt mig, så skræddersyer vi sammen det helt perfekte indslag til din fest eller dit arrangement.

Videoklip

Kontakt Troels Mynster

Kontakt Troels Mynster via formularen her, så vil Troels Mynster vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.