Book trompetist nær Aalborg her

4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETISTEN ALEX MADSEN, KONSERVATORIEUDDANNET OG RUTINERET, SPILLER MORGENFRISK TIL MORGENSANGEN + ET HELT SPEC. FESTSTEMNINGS INDSLAG - SANGB...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.900
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere , så personer, der er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, uden det medfører yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men i stedet portalen, der samler alle mulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter en trompetist nær Aalborg eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.