Book trompetist på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Trompetist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er blandt landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier så folk, der er på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger en trompetist på Bornholm eller du er artist, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.