Find trompetist tæt på Løgstør her

4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETIST RUTINERET OG MED UDDANNELSE FRA DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM, BOPÆL: RØDDING VED VIBORG SPILLER SOLO TROMPET TIL MORGEN...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.400
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere , så personer, som leder efter den ideelle musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet men portalen, der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor alle relevante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Løgstør eller du er artist, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.