Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min - 14 dage.

Profil

⭐⭐⭐⭐⭐ "Valdemar er perfekt vært/ordstyrer/konferencier/stand-up'er til et arrangement som vores med gæster fra mange forskellige lande og kulturer."
- Lasse Grunstrup, Marketing, KILROY International
🎤 13 års erfaring som konferencier og moderator.
😉 13 års erfaring som stand-up komiker
🇬🇧 Erfaring som konferencier på engelsk.
👍"Kan kun give Valdemar de varmeste anbefalinger, og tænker ikke det er sidste gang at vi benytter os af Valdemars evner." Anders Bo Thorsted, Middelfart Ungdomsråd.

Med mere end 13 års erfaring som konferencier og moderator, kan Valdemar hjælpe dig med at gøre din paneldebat, dit møde eller konference til en succes.

Med en unik baggrund, som både professionel komiker og politisk uddannet kommunikator, får du en vært, der kan holde
deltagerne fast på indholdet, indgår i dialog - og sørge for god stemning.

Valdemar har 13 års erfaring som komiker, og har især specialiseret sig i interaktionen med publikum,
Han har desuden 15 års erfaring med arbejde i politiske organisationer, og en kandidat-grad i politisk kommunikation fra CBS.

Kort sagt, så får du konferencier, der kan lede dit arrangement
- OG får publikum til at grine.

Priser:
0-2 timer: 10.000 kr (+ transport)
2-4 timer: 15.000 kr (+ transport)
Hel dag: 20.000 kr (+ transport)

Anbefalinger:
"Til vores årlige medarbejderseminar for 350 personer fra 7 lande, havde vi engageret Valdemar Pustelnik som vært. Valdemar forstod hurtigt hvad det var for en type arrangement vi ønskede og var en god sparingspartner ifm. planlægning.
Vi endte med at få en meget vellykket dag og Valdemar formåede at styre os fint gennem de enkelte programpunkter med en kombination af relevante kommentarer krydret med humor. Valdemar var nærværende og bidrog også selv til agendaen ved at holde dialogen i gang mellem scene og publikum når det var nødvendigt, og som en del af programmet afviklede han sit eget talkshow med sjove indslag og spørgsmål til medarbejdere. Dagen var en stor succes og alt blev gennemført på upåklageligt engelsk.
Vi har haft en fin dialog direkte med Valdemar hele vejen igennem forløbet, og med mange positive tilbagemeldinger er der ingen tvivl om, at Valdemar er en perfekt vært/ordstyrer/konferencier/stand-up'er til et arrangement som vores med gæster fra mange forskellige lande og kulturer."
- Lasse Grunstrup, Marketing, KILROY International A/S

"Vi havde den store fornøjelse, at have Valdemar som ordstyrer til vores politiske debat på Ungdomshuset Walker i forbindelse med KV17 og KV21.
Valdemar formåede at styre løjerne på en sådan måde, at alle politikere oplevede sig hørt og at publikum blev inddraget - hvorved debatten blev levende og nærværende. Desuden mestrede Valdemar den svære balancekunst at blande seriøs politik og humor og det blev gjort på en sådan måde, at debatten hverken blev tør og kedelig eller plat og ligegyldig.
Efterfølgende har jeg på Valdemars vegne høstet ros fra både de unge tilskuere, politikere fra flere partier og jeg kan kun tilslutte mig denne ros.
Derfor kan jeg kun give Valdemar de varmeste anbefalinger og tænker ikke det er sidste gang at vi benytter os af Valdemars evner."
Anders Bo Thorsted, Daglig leder af Ungdomshuset Walker, herunder Middelfart Ungdomsråd

"Til det sidste valgmøde vi holdt var der over 70 deltagere, så resultaterne taler lidt for sig selv. Vi har været rigtigt glade for samarbejdet, og håber at kunne fortsætte det i fremtiden.” Pernille Neergaard, Vanløse Lokaludvalg

"Vi brugte Valdemar Pustelnik til en valgaften for unge, i forbindelse med Kommunalvalg 2017. Valdemar guidede folk igennem aftenen på en god og professionel måde, og vi var rigtig glade for samarbejdet med ham. Han var godt forberedt, og folk syntes godt om ham som vært." - Frank Weinberger, Ballerup Ungdomsråd.

Kontakt Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer

Kontakt Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer via formularen her, så vil Valdemar Pustelnik - konferencier og ordstyrer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.