Moderne og særpræget lokation til enhver livsbegivenhed

Kapacitet 200 spisende gæster

Med to særprægede restauranter, en anerkendt mesterkok, smukke og fleksible festlokaler i forskellige størrelser og en betagende havudsigt kan Alsik Hotel skabe en enestående ramme for livets store begivenheder. Yderligere tilbyder hotellet Danmarks største spa, en udsigtsplatform og eksklusive faciliteter, som også kan medvirke til at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for enhver festlig begivenhed. Alle disse faktorer understreges, idet det unikke hotel i 2023 blev kåret som Danmarks bedste luksushotel ved Danish Travel Awards. En pris Alsik vandt blot 4 år efter hotellets begyndelse og foran veletablerede og anerkendte konkurrenter.

Alsik Hotel & Spa er et topmoderne hotel i Sønderborg, skabt som en integreret del af den anerkendte arkitekt Frank Gehrys masterplan for byens havnefront. Med sine 24.800 kvadratmeter, 70 meter i højden og 19 etager, udgør Alsik et ikon for både byen og landet, og fungerer som en ideel kulisse til en bred vifte af livets store begivenheder. Den unikke arkitektur, der trækker inspiration fra det nordiske, kombineret med anvendelsen af naturlige materialer, skaber en tiltalende atmosfære, der gør stedet attraktivt.
For Alsik er kun det bedste godt nok. Derfor er der blevet omhyggeligt tænkt over hver eneste detalje. Teamet står parat med åbne arme for at sikre, at jeres arrangement og gæster får den bedste oplevelse. Derfor gør hele medarbejder stablen meget ud af at tilpasse deres attraktive rammer til jeres ønsker og behov, hvor indretning, pynt og forplejningen sammensættes efter jeres præferencer. Hos Alsik går de efter mottoet "kun fantasien sætter grænser", og derved kan stort set alt lade sig gøre, og det er altså blot op til jer at fremsige jeres ønsker og behov, så står den store medarbejderstabel klar til at opfylde disse. Eftersom Alsik gør meget ud af at skræddersy eventet specielt efter jeres ønsker og behov, tager hotellets eventplanlæggere jer i hånden fra start til slut, for at ALT bliver lige som I ønsker.
Hotellet har stor erfaring med afholdelse af store som små arrangementer, og vil derved være i nogle af branchens bedste hænder, idet personalet tager hånd om selv den mindste detalje for at gøre jeres drømme til virkelighed.

Hotellets store event- og konferenceareal er 1.500 kvadratmeter og er placeret i hotellets stueetage. Konferencecenteret omfatter 10 festlokaler som varierer i størrelse, hvor det også er muligt at kombinere flere af lokalerne. Herved er mulighederne mange, hvad enten i ønsker at holde de store eller små fester. Lokalerne har en moderne og skandinavisk atmosfære med rolige farver og et naturligt lysindfald fra de store vinduespartier, der giver udsyn over Als Sund. I indretningen er der kræset for detaljen både visuelt og praktisk, hvilket afspejles i valget af kvalitetsmaterialer. Festlokalerne giver derved en attraktiv udsigt med en placering kun et stenkast fra vandkanten og udsigt over Sønderborg by og natur samt vandudsigt over Als Sund. På solskinsdagene er det også muligt at tage hotellets store tagterrasse i brug, hvor gæsterne kan mingle og få serveret en kold drink, mens et band spiller musik.
Selskabslokalerne i Sønderborg er desuden en del af et større luksuskompleks med både hotel, spa-afdeling og formidable restauranter, hvilket betyder, at alt fra menuen til overnatning kan organiseres på Alsik. Det er med til at sikre en rød tråd gennem hele arrangementet og personalet sørger for, at alt forløber som planlagt fra start til slut. Derved er der altså mulighed for at overnatte på hotellets attraktive hotelværelser, så jeres gæster ikke skal tænke på transport hjem efter festen. Yderligere vil der næste morgen også blive sørget for forplejning, hvorefter jeres gæster kan nyde en spa- og wellnessdag eller benytte hotellets fitness- og yogacenter med en unik udsigt over havnen.

Hos Alsik er det ikke kun de unikke festlokaler og servicepersonalet, som leverer i særklasse. Det gør den anerkendte stjernekok, Jesper Koch, og hans talentfulde kokketeam også. På Alsik Hotel & Spa er der 2 restauranter samt en bar & lounge, som alle udøver gastronomi fra øverste hylde. I den hyggelige og atmosfæriske Freia Bar & Lounge, serveres et stort udvalg af drinks, vin, øl og kaffe, mens Restaurant Alsik serverer forskelligartede retter fra de mange verdenskøkkener. På 17. etage er restaurant Syttende, der med en michelinstjerne serverer det ypperste inden for gastronomi.
Det dygtige kokketeam står for alt forplejning under jeres arrangement og evt. videre hotelophold. De påtager sig derved ansvaret for at forkæle smagsløgene og give en stor kulinarisk oplevelse til jeres store begivenhed. Køkkenet tager udgangspunkt i kærligheden til lokale sønderjyske råvarer samt det gode håndværk. Her går Jesper Koch ikke på kompromis med noget, og hver enkelt råvarer er nøje udvalgt og tilberedt til perfektion.
Eftersom ikke to festlige arrangementer er ens tilbyder Alsik også at tilrettelægge og skræddersy forplejningen til jeres arrangement. Her står chefkok, Jesper Koch, klar til at gå i en tæt dialog med jer, så I sammen kan sammensætte de enkelte menuer og serveringer efter jeres ønsker.

Som en sidste brik i Alsiks store puslespil har hotellet også stort fokus på bæredygtighed. Dette ses ved, at hotellet er engageret i kommunens mål om at være 100% klimaneutral inden 2029. Alsik har allerede implementeret flere bæredygtige initiativer, herunder solceller og kraftvarme-kobling. Hele bygningen er designet med fokus på klimaet, og Alsik er en del af ProjectZero og fungerer som et demonstrationsprojekt for cleantech i Sønderborg-området. Hotellet er i dag 76 % CO2-neutralt, med solceller, grøn fjernvarme og energieffektiv LED-belysning som blot er nogle af de mange bæredygtige løsninger, som hotellet har integreret.

Alt i alt tilbyder Alsik Hotel & Spa den fuldendte pakke, hvor der bliver sørget for alle detaljer, så I kan læne jer tilbage i trygge hænder og nyde jeres store begivenhed.


Lokaler


Prispakker

Brunch
Min. 30 gæster
4 timer
Fra DKK 875
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 1
Min. 30 gæster
6 timer
Fra DKK 845
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 2
Min. 25 gæster
6 timer
Fra DKK 1095
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 3
Min. 20 gæster
7 timer
Fra DKK 1395
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 4
Min. 20 gæster
8 timer
Fra DKK 1595
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 5
Min. 20 gæster
8 timer
Fra DKK 1795
pr. kuvert
inkl. moms
Arrangement 6
Min. 20 gæster
8 timer
Fra DKK 1995
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Certificeringer og aftaler

360°Eat Guide 2 cirkler
Green Key
Har overenskomst
SKI aftale

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Terrassemiljø
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Børnevenligt

Børnemenuer
Børneseng / tremmesenge
Højstole

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicap parkering
Handicaptoiletter
Handicapvenlige værelser

Spil & underholdning

Fitness
Sauna
Spa
Swimmingpool

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 380
Dobbeltværelser: 190

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

P-Huset Alsik Hotel 50 meter
Tog: Sønderborg Station 1 km
Lufthavn: Sønderborg Lufthavn (København - Sønderborg: 35 min.) 8,1 km

Aktiviteter & seværdigheder

Sønderborg Havn 500 meter
Ringridermuseet 600 meter
Koncertsalen Alsion 1,1 km
Mølleparken 1 km
Dybbøl Mølle 2,6 km

Lokation

Nørre Havnegade 21-25, 6400 Sønderborg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris