Ekstraordinær elegance i Valby: Det nye moderne møde- og konferencelokale

Kapacitet 70 siddende gæster

Træd indenfor i en oase af skandinavisk luksus med et tidløst moderne udtryk. Copenhagen NXTDOOR er det nye eksklusive og stilrene venue, hvor elegance og højgastronomi går op i en højere enhed. Her omfavnes forskellighed og unikke præferencer, hvilket afspejler de fleksible løsninger og muligheder som stedet tilbyder. Lokalet er Copenhagen Gourmets nyeste bidrag til porteføljen. Her har personalet over 14 års erfaring med levering af eksklusive gastronomiske oplevelser.
I spidsen for det velrenomerede selskab står Kasper Rune Sørensen, der har et langt CV, der tæller flere af landets mest anerkendte og prestigefyldte restauranter. Han har siden 2009 sat Copenhagen Gourmet på danmarkskortet gennem levering af gastronomi fra øverste hylde kombineret med et serviceniveau, som ikke overgåes andre steder. Dette hænger sammen med en vision om "at være den virksomhed, som alle drømmer om at få gourmet oplevelser fra", og derfor arbejder hele teamet målrettet på, hver gang at levere det ypperste, for at tilvejebringe et arrangement, der overgår alle ønsker og forventninger. Lokalet er beliggende midt mellem Vesterbro og Gl. Valby, hvilket bringer et væld af muligheder, som de omkringliggende områder og kvarterer kan tilbyde. Her findes liv og hyggelig stemning, der giver omgivelserne omkring Copenhagen NXTDOR en unik atmosfære. Samtidig er København blot 10 minutters kørsel væk, og der findes gode transportmuligheder med både tog, metro, bus og bil i nærområdet. Alt i alt tilbyder Copenhagen Gourmet alt, hvad I kunne drømme om - og mere til. Her findes et unikt og ekstraordinært lokale, en attraktiv beliggenhed, kulinariske oplevelser fra en anden verden samt et venligt og dedikeret personale, som kan planlægge og tilpasse begivenheden efter jeres ønsker og drømme.

Copenhagen NXTDOOR er en unik lokation - fra den atmosfæriske belysning til den diskrete elegance i indretningen, vil lokalerne skabe den ideelle ramme for alle arrangementer fra intime samtale-sessions til storslåede kick-offs og konferencer. Lokationens største lokale, Lavasalen, er elegant og moderne med plads til 70 deltagere. Lokalet er mere end blot et standard lokale - det er et rum fyldt med skræddersyede løsninger, designet til at imponere, inspirere og gøre sig bemærkelsesværdig i deltagerne hukommelse. Lokalet er nyrestaureret og istandsat med sans for detaljen og det eksklusive skandinaviske look. Her bærer indretningen præg af eksklusivitet og elegance med den rå murstensvæg af granit, brede trægulve, der giver varme til rummet, store vinduespartier fra gulv til loft, som giver et smukt lysindfald samt moderne møbler, der er holdt i mørke og hvide nuancer. Tilsammen skabes en unik atmosfære, der oser af stil, god stemning og rene linjer, der giver en behagelig ro til lokalet. Lavasalen er samtidig et alsidigt lokale, der kan udformes og tilpasses efter specifikke ønsker. Her er mulighederne mange og rummet fleksibilitet kan udnyttes på talrige måder - det er kun fantasien, der sætter grænser. Det mindre lokale, Søjlen, kan rumme op til 45 personer. Dette lokale er skabt med skræddersyede løsninger for at skabe et rum med en professionel og inspirerende atmosfære, der vil efterlade et varigt indtryk i deltagerne erindring. Søjlen er omhyggeligt restaureret og renoveret for at omfavne det eksklusive skandinaviske udtryk. Lokalets indretning udstråler eksklusivitet og elegance med smukke hvide søjler, brede trægulve, som tilføjer varme til lokalet, store vinduespartier, der vækker et smukt lysindfald, samt moderne møbler i en kombination af mørke og hvide nuancer. Alt i alt skaber disse elementer en unik atmosfære, der udstråler professionalisme, kreativitet og enkelthed og bidrager til en behagelig atmosfære. Søjlen fungerer samtidig som et alsidigt rum, der kan tilpasses efter individuelle præferencer. Der er et væld af muligheder, og rummets fleksibilitet kan udnyttes på mange forskellige måder.

Bag den smagfulde forplejning hos Copenhagen Gourmet findes et kyndigt team af talentfulde kokke og tjenere, som med deres individuelle ekspertise til sammen skaber et dynamisk udtryk af højeste kvalitet. Kokke-teamet består kokke uddannet og oplært hos mange landets bedste restauranter, og derfor er de ikke blot dygtige til deres håndværk, men er også kompetente planlæggere og torvholdere, hvilket sikrer jer en fuldendt oplevelse fra start til slut. Hos Copenhagen Gourmet anvendes udelukkende de bedste råvarer af højeste kvalitet, for at sikre det bedst mulige resultat, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med smag eller håndværk. Herved kan forsikres I om, at maden som serveres, altid er af højeste kaliber på et gastronomisk niveau, der overgår, hvad I ellers har prøvet.
Hele køkken- og serviceteamet er fleksible, og står klar til at skræddersy og tilpasse en menu, som matcher alle jeres behov og præferencer.

Foruden forplejningen tilbyder personalet også at skræddersy hele arrangementet efter jeres ønsker og drømme. Her arbejdes ud fra et dogmefrit-koncept, hvilket afspejler den høje fleksibilitet og tilpasningsevne, hvor Copenhagen Gourmet står klar til at skræddersy en løsning efter jeres specifikke krav. Personalet kan trække på mange års erfaring indenfor planlægning, koordinering og afholdelse af diverse arbejdsmæssige arrangementer, og derved vil I være i sikre og kyndige hænder. I samarbejde med jer som arrangør kan personalet tilrettelægge hele begivenhed ned til mindste detalje, så det hele matcher det arrangement, I havde i tankerne. Uanset anledning, størrelse på arrangementet, ønsker til koncept, udformning og design af lokalet og alt derimellem, kan Copenhagen NXTDOOR forvandles til det perfekte sted for jer. Dette ses i lyset af, at medarbejderstablen udelukkende arbejder ud fra et ønske om, hver gang at skabe et vellykket arrangement, der skiller sig ud fra mængden af ordinære arbejdsrelaterede arrangementer. Derfor står hele teamet klar til at gå en ekstra mil, for at sørge for, at jeres arrangement forløber lige som ønsket. Her vil personalet stå for alt det praktiske, så I blot skal fokusere på jeres arbejdsmæssige dagsorden, og få mest mulig ud af dagen.


Lokaler


Prispakker

Firmafrokost & mødepakke
5 timer
Fra DKK 1188
pr. kuvert
inkl. moms
Basispakke - kl. 9-12
3 timer
Fra DKK 625
pr. kuvert
inkl. moms
Standardpakke - kl. 9-15
6 timer
Fra DKK 938
pr. kuvert
inkl. moms
Premiumpakke - kl. 9-20
11 timer
Fra DKK 1500
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Flipover
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 10
Gratis pladser: 10

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Home of Carlsberg 260 meter
Cisternerne 1,2 km
Zoologisk Have København 1,2 km
Frederiksberg Slot 1,4 km
København 3,3 km

Transport & parkering

Bus: Bjerregårdsvej (Valby Langgade) - rute 18, 26 & 93N 350 meter
Tog: Carlsberg 600 meter
Bus: Sjælør Boulevard (Vigerslev Allé) - rute 1A & 11 650 meter
Tog: Valby 1 km
Metro: Enghave Plads 1,5 km
Togbus: Sydhavn Station 1,5 km
Ellebjergvej - O2 2,8 km

Overnatning

Hotel Ottilia - By Brøchner Hotels 700 meter
Scandic Sydhavnen 1,6 km
a&o Copenhagen Sydhavn 1,7 km
CityHub 1,7 km
Moxy Copenhagen Sydhavnen 1,7 km
Hotel Sct. Thomas 2 km
Scandic Kødbyen 2,1 km

Lokation

Bjerregårdsvej 16, 2500 Valby

Tags


Vilkår og betingelser

Generelle betingelser
Antal gæster samt menu låses senest 10 dage før afholdelse af arrangementet.

Efter tilbuddets udløb uden accept, kan CPH Gourmet ikke garantere, at lokalet stadig er ledigt.

Aflysning
Sker en aflysning 8 uger før afholdelse af arrangementet, er CPH Gourmet nødsaget til at fakturere med 50% af arrangementets pris.
Aflyses arrangementet mindre end 4 uger før afholdelse betales hele arrangementets pris.

Reservationsgebyr
Aftalen bekræftes og datoen reserveres endeligt ved indbetaling af standard gebyr på kr. 10.000
Gebyret tilbagebetales ikke ved afbestilling, uanset om den er rettidig eller ikke rettidig.

Regulering i pris
Tilbudsprisen reguleres én gang årligt, hver 1. januar.
Reguleringen svarer til cirka 5% af tilbudsprisen.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris