Skab mindeværdige øjeblikke i autentiske og unikke lokaler med en fængslende atmosfære

Kapacitet 800 spisende gæster

Efter mere ned 150 år med fængselsdrift lukkede det tidligere Horsens Statsfængsel i 2006, hvorefter stedet siden 2012 har dannet rammerne for oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, der tilbyder et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, store koncerter, events, kulturfestivaler, møder og konferencer, kontorudleje, et brasserie, fodboldgolf og Locked Escape Rooms. Bag disse murer er der utallige muligheder - så uanset om I ønsker at afholde julefrokost, firmafest, reception, optage videomateriale til filmproduktion eller de helt store udendørs events for flere tusinde mennesker er alle muligheder åbne.
FÆNGSLET tilbyder den komplette pakke: Unikke lokaler, spændende aktiviteter, forplejning og overnatning bag tremmer med et vigtigt hovedfokus: at skabe en autentisk oplevelse med alt inkluderet. Fængslets fascinerende historie og arkitektur åbner op for en bred vifte af muligheder - fra autentiske rundture på cellegangen til fodboldgolf i Parkerne, besøg på Fængselsmuseet, opklaring af mordgåder i escape-room, stor koncert ved Koncertpladsen, middag og fest og Magasinet og overnatning i en tidligere fængselscelle. Alle disse er blot en lille remse ud af de mange muligheder, der tilbydes bag tremmerne. Og helt i tråd med de gamle fængselsprocedurer, står personalet klar til at følge jer rundt under opholdet.

På FÆNGSLETs 116.000 m2 store grund findes både unikke lokaler med autentisk fængselspræg såvel som klassiske selskabslokaler. Fælles for alle lokalerne er, at de hver især bærer deres egen fascinerende historie. Hermed er det muligt at udforske gode snakke-kroge i Arresten, afholde workshops på cellegangen eller præsentere jeres nyeste show i Vestsalen. Hold fester, festivalerl, markeder og andre sociale arrangementer i de historiske omgivelser, optag tv-shows i de imponerende rammer, eller hold udendørs messer eller servér streetfood i Fængselsgården. FÆNGSLET tilbyder alt fra intime lokaler beregnet til få deltagere til de helt store eventfaciliteter med op til 800 deltagere indenfor eller 40.000 gæster ved de store udearealer. Uanset hvilket lokale, der passer bedst til jeres arrangement, er I sikret at rammerne understøtter jeres ønsker og behov. Dette bakkes op af topmoderne AV-udstyr, som også er blevet udskiftet siden fængselstiden.

Om I er få eller mange eller har et spækket eller rummeligt program er personalets eneste mål at levere en oplevelse i verdensklasse, og som stemmer overens med netop jeres ønsker for begivenheden. Det uniformerede personale venter jer ved den ikoniske grønne indgangsport og guider jer rundt på den store fængselsgrund.
Uanset hvilket setup I foretrækker, er I garanteret ikke kun et socialt udbytte i hyggeligt selvskab, men også en mindeværdig oplevelse. Sammen med fængslets eventafdeling kan I skræddersy arrangementets visuelle og praktiske udformning og sætte jeres personlige præg på fængselsrammerne. Her vil det dedikerede team tage sig af alt, fra det praktiske og tekniske til forplejning, så I kan fokusere fuldt ud på at nyde dagen til fulde. Ved afholdelse af arrangementer hos FÆNGSLET, bliver det ikke bare endnu et middelmådigt arrangement, men en oplevelse, jeres gæster vil huske og tale om længe efter.

FÆNGSLET tilbyder også forplejningsmuligheder, hvor det er muligt at få forplejningen fra fængslets køkken. Her er hovedfokusset på det gode håndværk, råvarer af højeste kvalitet og service fra øverste hylde. Der tages højde for årtidernes skiften, og dermed er serveringerne forskellige alt efter sæsonens råvarer. Køkkenet har nøje sammensat selskabsmenuerne, men de er fleksible og står klar til at samarbejde med jer som arrangører, for at skræddersy en menu, der passer til netop jeres arrangement.

Hvis tidsplanen tillader det, har I mulighed for at tilvælge forskellige aktiviteter. Her kan I lade FÆNGSLETs rå bygninger danne rammen om en unik dag, der ikke vil gå i glemmebogen. Bag murerne kan I rappelle ned ad fængselsmuren eller arrangere et foredrag med en tidligere indsat. Yderligere kan I få en rundvisning i Fængselsmuseet eller udfordre jeres gæster med en mordgåde! En perfekt afslutning på dagen kan være at "flygte" gennem Fængselsmuseets hovedattraktion, 'Lorentzens Tunnel', hvor en imponerende rekonstruktion og udstilling fortæller historien om flugtkongen Carl August Lorentzens tunnelgravning under fængselsgården. FÆNGSLETs eventafdeling står klar med masser af gode idéer til at skabe en mindeværdig dag bag tremmer.

Hvis I har behov for overnatning, er dette muligt i FÆNGSLETs vandrehjem, SleepIn. Den tidligere sygeafdeling er omdannet til et unikt vandrerhjem med værelser i de gamle celler, som stadig fremstår med oprindelige tremmer for vinduerne og celleradioer, hvilket giver en autentisk atmosfære. De 22 celler kan rumme 1–4 personer og er indrettet med køjesenge i ægte fængselsstil. Den eneste afvigelse er brudesuiten, der tillader den luksus at have en dobbeltseng.

Kort sagt, alt er muligt, og det er blot op til jer som arrangører at vælge den sammensætning, der passer bedst til jer.
Eventafdelingen sikrer, at alle aspekter af jeres arrangement hænger sammen; fra forplejning, lokalernes udformning og underholdning til aktiviteter og eventuel overnatning - hele pakken tilbydes som en integreret løsning, skræddersyet efter jeres ønsker.


Lokaler


Prispakker

Afholdelse af privatarrangement
Kontakt for pris
Selskabsarrangement dag/aften
8 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabsarrangement dag/aften - Vestsalen
Min. 200 gæster
8 timer
DKK 845
pr. kuvert
inkl. moms
Festarrangement aften
8 timer
DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms
Festarrangement aften - Vestsalen
Min. 200 gæster
8 timer
DKK 1295
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Gårdhave
Skov og natur

Spil & underholdning

Bordfodbold
Bordtennis

Børnevenligt

Børnemenuer
Børneseng / tremmesenge
Højstole
Puslebord
Udendørs legeplads

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicap parkering
Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Flipover
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Certificeringer og aftaler

Refood mærket

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 800
Betalingspladser: 0
Gratis pladser: 780
Pladser med ladestander: 20

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 53
Enkeltværelser: 16
Gruppeværelser: 6

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Vesthallen/Borgmestervej (Horsens Kom) - rute 9 500 meter
Bus: Fængslet/Priorsløkkevej (Horsens Kom) - rute 671 600 meter
Tog: Horsens Station 1,5 km
Motorvej - rute 52 1,7 km

Aktiviteter & seværdigheder

Bygholm Sø og Skov 1,8 km
Bytorv Horsens 1,9 km
Bygholm Park 2,1 km
Megascope 2,5 km
Horsens Marina 3,9 km

Lokation

Fussingsvej 8, 8700 Horsens

Tags


Vilkår og betingelser

Afregning jf. vedlagte program
De aftalte priser er baseret på en samlet afregning pr. faktura efter endt arrangement.

Reducering og ændringer
Ved reducering forstås reduktion, afkortning og lign. væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen, hvortil nedenstående betingelser er gældende.
60 dage før og frem til 30 dage før den planlagte startdato, kan der reduceres med 50% af det bekræftede antal. Det er i denne periode muligt at afkorte arrangementet i nærmere dialog med FÆNGSLET

30 dage før og frem til 10 dage før den planlagte startdato kan der reduceres med 25% af det bekræftede antal. Det er her muligt at foretage småændringer og justeringer omkring arrangementet i nærmere dialog med FÆNGSLET

10 dage før og frem til 4 dage før den planlagte startdato kan der reduceres med 10% af det bekræftede antal. Det er her muligt at foretage småændringer og justeringer omkring arrangementet i nærmere dialog med FÆNGSLET

96 timer før til arrangementets start er det ikke muligt at nedskrive antallet og/ eller lave ændringer. Man vil blive faktureret for det antal, der er bekræftet og registreret forinden de 4 døgn påbegyndes.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt. I de tilfælde hvor FÆNGSLET har booket musik, underholdning eller lignende ydelser til arrangementet, som ikke kan afbestilles, vil FÆNGSLET kunne opkræve betaling for dette, trods rettidig afbestilling. Ligeledes vil FÆNGSLET forbeholde sig retten til at omplacere arrangementet til andet lokale, hvis det vurderes ud fra reduceringen og det endelige deltagerantal.

Afbestilling
Ved afbestilling forstås totalannullering af arrangementet, hvortil nedenstående betingelser er gældende.
Afbestillingsregler for møder, konferencer og fester under 200.000 kr. ekskl. moms:
60 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 50% af den samlede bekræftede pris.
30 dage før og frem til 10 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 75% af den samlede bekræftede pris.
10 dage før og frem til 96 timer før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 90% af den samlede bekræftede pris.
96 timer før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 100% af den samlede bekræftede pris.

Afbestillingsregler for møder, konferencer og fester over 200.000 kr. ekskl. moms:
90 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 40% af den samlede bekræftede pris.
60 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 50% af den samlede bekræftede pris.
30 dage før og frem til 10 dage før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 75% af den samlede bekræftede pris.
10 dage før og frem til 96 timer før den planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 90% af den samlede bekræftede pris.
96 timer før planlagte startdato beregnes afbestillingsgebyr på 100% af den samlede bekræftede pris.

Afbestilling skal altid foregå skriftligt. I de tilfælde hvor FÆNGSLET har booket musik, underholdning eller lignende ydelser til arrangementet, som ikke kan afbestilles, vil FÆNGSLET kunne opkræve betaling for dette, trods rettidig afbestilling.

Sleepin - Overnatningsfaciliteter
Husregler i Sleepin
Brug af sengelinned er obligatorisk (linned og håndklæde er inkluderet i prisen)
Af hensyn til andre gæster skal der være ro i tidsrummet kl. 23.00 – 07.00
Rygning er ikke tilladt indendørs
Madlavning skal foregå i gæstekøkken. Det er muligt at spise maden i gæstekøkkenet, i opholdsrummet på 1. sal eller i cellen
Alt service vaskes op efter brug
Ved afrejse skal følgende gøres:
- Luk vinduer
- Hæng våde håndklæder op
- Sluk lys og celleradio
Dyr må generelt ikke medbringes. Hund/kat kan dog medbringes, hvis det er aftalt på forhånd. I så fald betales der et ekstra rengøringsgebyr.
Ved bortkomst af cellenøgle opkræves et gebyr på 500 kr.

Afbestillingsregler
Afbestilling ved op til 5 celler:
Opholdet kan uden beregning afbestilles indtil 48 timer før ankomst.
Ved senere afbestilling eller udeblivelse opkræves betaling for den første nat.
Afbestilling skal altid ske skriftligt pr. mail til sleepin@faengslet.dk.

Afbestilling ved flere end 5 celler:
Indtil 4 uger før ankomst kan hele reservationen afbestilles uden beregning.
Mindre end 4 uger før ankomst beregnes afbestillingsgebyr på 50 % af den bekræftede pris.
Mindre end 2 uger før ankomst beregnes afbestillingsgebyr på 75 % af den bekræftede pris.
10 % af den samlede reservation kan dog reduceres indtil 48 timer før ankomst.
Ved senere afbestilling eller udeblivelse opkræves betaling for den første nat.
Afbestilling skal altid ske skriftligt pr. mail til sleepin@faengslet.dk.
FÆNGSLET altid fleksible i forhold til andre aftaler, udsættelser af ophold mm., hvor det er muligt at spørge ved booking.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris