Hotel ved Vedbæk med udsigt over Øresund

Kapacitet 120 spisende gæster

Blot et stenkast væk fra Vedbæk havn, promenaden og stranden ligger Hotel Marina i Vedbæk. Den unikke beliggenhed byder på smukke og maritime omgivelser med nem adgang til naturskønne omgivelser. Hotellet tilbyder mange forskellige lokaler i varierende størrelse, hvilket gør det muligt at afholde de helt store fester og selskaber såvel som de små og hyggelige sammenkomster. Her står personalet klar til at hjælpe med at arrangere jeres arrangement, så det skræddersyes netop til jeres ønsker og behov. Lokalerne tilpasses dermed efter netop jeres præferencer.
De moderne og lyse lokaler byder også på en smuk udsigt over Øresund. Der vil dermed være rig mulighed for at nyde en velkomstdrink eller en kop kaffe på terrassen eller spadsere langs stranden for frisk luft under arrangementet.
Hotellets placering med havudsigt og kun 30 minutter fra storbyen er derved en perfekt løsning for jer nær Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hvis I derimod kommer længere vejs fra tilbyder hotellet også attraktive værelser, så jeres gæster kan overnatte på hotellet.

Personalet står klar til at arrangere det bedst mulige arrangement for jer. Her indgår de gerne i dialog med jer, for at i sammen kan arrangere festen så den opfylder alle jeres ønsker og behov. Samtidig har I og alle jeres gæster mulighed for at overnatte på hotellet efter arrangementet, så I ikke skal tænke på transport hjem specielt hvis I kommer længere vejs fra. Herved kan festen vare ved så længe som I ønsker, og jeres gæster kan slå sig løs ved tanken om, at der ikke er langt til en opredt seng. Hotellet kan tilbyde 131 værelser med en moderne og lys stil der er inspireret af skandinavisk design.

De forskellige lokalers bordopsætning designes efter jeres specifikke behov, så rummet optimeres efter jeres arrangement. Derigennem vil I have adgang til lokalernes lydsystem, så det vil være muligt at spille alle jeres musikfavoritter under hele festen.
På de varmere sommerdage vil det også være muligt at benytte hotellets store loungeområde, hvor der i forlængelse heraf også ligger en stor terrasse med udsigt over marinaen i Vedbæk. Herved kan der serveres en kold velkomstdrink eller gæsterne kan blot nyde havudsigten med en let brise i håret.

I forhold til maden bestræber køkkenet sig på at give jer den bedst mulige oplevelse og skabe de bedste rammer for jeres arrangement. Herunder benytter de sloganet "Ærlighed kan smages og mærkes i kroppen". Menuen varierer alt efter sæson og årstid, hvor der også tages inspiration fra såvel det danske samt diverse europæiske køkkener. For personalet er det vigtigt at alle skal have muligheden for at smage diversiteten, så derfor kan maden anrettes som buffet, social dining ved bordet eller tallerken-anretning.

Opsummeret kan Hotel Marina tilbyde den komplette pakke for enhver form for fest og selskab, hvor den unikke udsigt og udeområde kombineret med de moderne lokaler samt hotelværelser, gør det attraktivt at afholde netop jeres arrangement her.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke frokost
Min. 25 gæster
4 timer
DKK 525
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke aften
Min. 25 gæster
4 timer
DKK 749
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Udendørs omgivelser

Areal til sport og spil
Terrassemiljø
Udsigt til vand

Spil & underholdning

Billard
Bordfodbold
Bordtennis
Dart
Fitness
Pétanquebane

Børnevenligt

Børnemenuer
Børneseng / tremmesenge
Højstole

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicap parkering
Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Certificeringer og aftaler

SKI aftale

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 70
Gratis pladser: 70
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 323
Dobbeltværelser: 89
Gruppeværelser: 42

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Vedbæk Havn 110 meter
Vedbæk Strand 140 meter

Transport & parkering

Vedbæk Station 600 meter

Lokation

Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk

Tags


Vilkår og betingelser

Annullering
Afbestilling af et selskabsarrangement på 12 personer og derover skal ske skriftligt senest 4 uger inden dato for afviklingen af det bestilte arrangement.
Under 12 personer skal afbestilling ske skriftligt senest 2 uger inden dato for afvikling af det bestilte arrangement.
Ved afbestilling af hele selskabet eller reduktion på mere end 10% har Hotel Marina krav på godtgørelse:
Til og med 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement, kan Hotel Marina kræve en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de afbestilte ydelser.
Senere end 6 døgn før afvikling af det bestilte arrangement, kan hotellet kræve en godtgørelse, der svarer til 75 % af prisen for de afbestilte ydelser.

I tilfælde af aflysning efter disse datoer forbeholder Hotel Marina sig ret til at kræve fuld betaling for antallet af aflyste personer sammen med betaling for bestilte tjenester, der ikke kan annulleres.

Force majeure
Strejker, lockout, brande, eksplosioner, krige eller krigslignende forhold, væsentlige restriktioner på forsyninger og andre omstændigheder uden for Hotel Marinas kontrol berettiger Hotel Marina til at annullere aftalen uden erstatningsansvar.

Erstatningsansvar for ejendom & påførelse af skader
Hotel Marina er ikke strengt ansvarlig for ejendom, der opbevares på hotelværelser eller på de lokaler, som kunden har lejet. Skulle det juridisk bevises, at Hotel Marina eller dets medarbejdere har handlet hensynsløst eller uagtsomt eller på anden måde bærer skylden for, at ejendom går tabt eller beskadiges, er Hotel Marina ansvarlig for den forsvundne/beskadigede ejendom. Kunden er på sin side ansvarlig for den skade, han selv eller sine deltagere uagtsomt påfører på hotel Marina.
Rygning på værelserne er ikke tilladt. Der opkræves et ekstra gebyr på 1.500,00 kr. Hvis røgalarmen udløses, ankommer brandvæsenet. Hotel Marina opkræver et ekstra gebyr på 5.000,00 kr.

Offentliggørelse
Kunden og Hotel Marina er forpligtet til at holde denne aftale fortrolig og ikke videregive contens til nogen tredjepart.

Almindelige regler
HORESTA's regler og bestemmelser vedrørende hotelophold gælder for denne aftale.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris