Eksotiske og festlige lokaler i hjertet af København

Kapacitet 125 siddende gæster

Ibiza Beach Bar er beliggende i midten af København, og den unikke placering gør derved lokationen attraktiv for jer der ønsker at holde en festlig begivenhed med nemme transportmuligheder for alle jeres gæster. Baren befinder sig blot et stenkast fra Kgs. Nytorv - centralt placeret, let at finde og ideelt beliggende i forhold til både taxaer og offentlig transport. Ibiza Beach Bar har stræbt sig efter at skabe den perfekte Ibiza-oplevelse, og dermed er atmosfæren på lokationen både behagelig og afslappet, samtidig med at der kan sættes gang i festen med livlige farver og en uimodståelig stemning. Her er der permanente sommer-vibes, og festen er altid i fuld sving.

Ibiza Beach bar byder på indbydende lokaler i hjertet af København. Her vil I være omgivet af festlig atmosfære, hvor et entusiastisk personale vil betjene jer efter alle kunstens regler. Baren byder på et spændende drikkekort med alt fra eksotiske drinks, super shakede shots og øl i lange baner, der alle transporterer jer til Ibizas varme himmelstrøg. Stemningen er afslappet og imødekommende, men dansegulvet kan også blive livligt, mens den farverige indretning spreder en følelse af sommer og fest. Ibiza Beach Bar er dermed den essentielle lokation for jeres næste festlige begivenhed uanset om dette er en julefrokost, fødselsdag, polterabend eller bare en tur i byen med vennerne - her er alt muligt, og det blot jeres fantasi som sætter grænserne. Dette ses også ved, at baren tilbyder flere forskellige lokaler som varierer i størrelse, hvilket gør det muligt at afholde små intime arrangementer såvel som de helt store festelige begivenheder. Her står det engagerede personale klar til at tage jer i hånden, hvor I vil kunne trække på deres store erfaring med afholdelse af diverse arrangementer. Personalet vil dermed blive jeres samarbejdspartner, hvor i sammen tilrettelægger og planlægger jeres festlige arrangement ned til mindste detalje, så ALT bliver lige som I ønsker det. Med deres store erfaring og ekspertise sørger personalet for alt det praktiske, så festen forløber lige efter planen. I kan dermed læne jer trygt tilbage og nyde jeres aften i fulde drag, idet personalet håndterer alt det sure arbejde - dette gælder også oprydningen efter jeres festlige aften.

Ud over unikke eksotiske lokaler tilbyder Ibiza Beach Bar også forplejning, hvor de samarbejder med Kokken & Company som står alle former for forplejning lige fra den store julefrokost buffet til lette kuvertanretninger. Endnu en gang er der ikke noget som er umuligt, og det er blot op til jer at fremsige jeres ønsker.
Grundet barens gode kontakter vil det også være muligt at arrangere underholdning hvad end I ønsker live musik, stand-up eller den store quiz. Her står personalet også klar til at hjælpe med at kontakte og tilrettelægge diverse indslag i tråd med jeres ønsker.

Konceptet bag Ibiza Beach Bar er at I ikke skal betale for at leje lokalerne - dette er nemlig helt gratis, hvis blot I køber jeres drikkevarer på lokationen. Hermed tilbyder baren en attraktiv mulighed, hvor de indbydende og boomende drinkskort indbyder til et brag af en aften, hvor I kan nyde hinandens selvskab til fulde.

Som beskrevet står det erfarne og kompetente personale klar til at hjælpe jer med at skabe den perfekte feststemning. Her kan I forvente fremragende service og en pålidelig samarbejdspartner, der sikrer optimale rammer for jeres arrangement. Lokalerne indeholder 3 barer, hvor den bedste musik spilles, og det bedste af det hele er, at personalet tager sig af alle de praktiske detaljer. Lokationen rummer foruden de fede barer, livlige dansegulv også arkade maskiner og bordfodboldbord, hvor I kan teste jeres gæster I deres færdigheder.


Lokaler


Prispakker

All In
Min. 25 gæster
2 timer
DKK 300
pr. kuvert
inkl. moms
Wine and dine
Min. 10 gæster
DKK 1000
inkl. moms
The Vikings
DKK 400
inkl. moms
Up All Night
DKK 650
inkl. moms
More is less
DKK 600
inkl. moms
More is less - stor
DKK 1100
inkl. moms
The Double G
DKK 1100
inkl. moms
The Blackouts
DKK 1100
inkl. moms
Ahoy
DKK 1650
inkl. moms
Bacardi Party
DKK 1650
inkl. moms
Möet and more
DKK 2000
inkl. moms
Cheers
DKK 2000
inkl. moms
Rainbow
DKK 2500
inkl. moms
Hey Big Spender
DKK 3700
inkl. moms
Julefrokost "Den hurtige"
Min. 10 gæster
1 time
DKK 369
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost "Den klassiske"
Min. 10 gæster
3 timer
DKK 599
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost "All In Luksus"
Min. 10 gæster
5 timer
DKK 1150
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold
Spillemaskiner

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Metro: Marmor Kirken 650 meter
Metro: Kgs. Nytorv 450 meter
Tog: Nørreport 550 meter

Overnatning

Generator 100 meter
Wakeup Copenhagen 210 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Strøget 650 meter
Kongens Have 240 meter
Nyhavn 700 meter
Riddlehouse Escape Room 10 meter

Lokation

Gothersgade 35, 1123 København K

Tags


Vilkår og betingelser

Depositum ved bestilling. Aftales inden bekræftelse. Ved aflysning mindre end 1 uge før arrangementet frafalder depositum.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris