Charmerende bar med stemningfuld atmosfære i hjertet af Horsens

Kapacitet 57 siddende gæster

Jagtbar Horsens kombinerer charmerende elementer fra både en bar og en natklub. I de tidlige aftentimer fungerer stedet som en hyggelig bar med en intim atmosfære. Som timer går og aften bliver til nat kan stemningen ændre sig til en livlig fest, hvor musikken og atmosfæren gradvist bliver mere festlig. Beliggende centralt på Nørregade, lige ved Horsens gågade, hvor tingene sker, er Jagtbar Horsens det perfekte sted til din næste festlige begivenhed. Med de mange butikker, restauranter, caféer og barer har gågaden i Horsens ry for sine hyggelige og livlige atmosfære, hvor der både dag og nat summer af liv. Derfor udgør Jagtbar Horsens en attraktiv lokation til jeres fest, idet dens autentiske bar- og natklubmiljø og unikke placering sikrer jer en festlig aften fra start til slut.

Jagtbar Horsens har omfattende erfaring med at arrangere forskellige former for fester og events. Uanset om I planlægger en rund fødselsdag, en festlig aften med vennerne, en julefrokost, en polterabend, en reception eller noget helt andet, kan I være sikre på, at Jagtbar Horsens kan levere den bedste aften i deres festlige omgivelser. Dette understreges også af personalets store erfaring og ekspertise, der sikrer, at I er i trygge hænder fra start til slut. Personalet står klar til at guide jer gennem arrangementet for derigennem at sikre, at det bliver en succesfuld aften.

Personalet hos Jagtbar Horsens anerkender, at hvert arrangement er unikt, og de tilbyder derfor at tilpasse deres lokaler specifikt til jeres begivenhed. I samarbejde med jer som arrangører tilpasses omgivelserne efter jeres ønsker og behov. Det erfarne og servicemindede personale er klar til at dele deres professionelle ekspertise og råd, så I kan læne jer trygt tilbage og nyde denne særlige begivenhed til fulde.

Barens lokaler og beliggenhed er ekstraordinære, og derfor tilbyder Jagtbar Horsens også exceptionelle drikkevarer og forplejning. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige pakker, hvor personalet i baren er klar til at servere lækre drinks, cocktails, øl og diverse forfriskende drikkevarer. Derudover kan I også nyde en velsmagende buffet til jeres arrangement.

Jagtbar Horsens er en del af fest.nu-kæden, der ejer 5 forskellige barer og natklubber i Horsens og Randers. Dette sikrer, at I er i erfarne og pålidelige hænder, da ejerne har omfattende erfaring med afvikling af forskellige festlige begivenheder på deres forskellige steder. Der lægges derfor også stor vægt på at ansætte det rette personale, der opfylder kriterierne for at levere den bedste service og bidrage til den ønskede atmosfære, både hos Jagtbar Horsens såvel som ved de andre lokationer.

*Bemærk at ved alle arrangementer afholdt hos Jagtbar Horsens er aldersgrænsen for gæster 18 år, idet der serveres stærke alkoholiske drikkevarer.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke
Min. 15 gæster
DKK 249
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Horsens Ny Teater - rute 1 & 9 9 meter
Parkeringsplads: Mejerigården 300 meter
Tog: Horsens Station 900 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Komediehuset 240 meter
Indkøbscenter: Bytorv Horsens 450 meter
Biograf: Megascope 1 km
Fængslet 1,6 km

Overnatning

Jørgensens Hotel 200 meter
Comwell Bygholm Park 2,1 km
Scandic Opus Horsens 1,7 km
Danhostel Horsens 2,1 km

Lokation

Nørregade 7, 8700 Horsens

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris