Stemningsfuld og atmosfærisk bar i festgaden i Randers

Kapacitet 50 siddende gæster

Jagtbar Randers er en charmerende kombination af bar og natklub, der først på aftenen fungerer som en hyggelig bar med en stemningsfuld og intim atmosfære, mens der mulighed for den helt store festlige aften, hvor musikniveauet og stemningen gradvist stiger henover de senere aften- og nattetimer. Beliggende centralt på Storegade, der er Randers' version af Jomfru Ane gade, er Jagtbar Randers det ideelle sted at afholde jeres næste festlige begivenhed. Storegade er STEDET for fest og farver, med barer og natklubber placeret ned ad gaden er der garanti for god stemning og festligt humør. Dermed udgør Jagtbar Randers med placeringen på Storegade en attraktiv lokation for afholdelse af jeres festlige begivenhed, idet den autentiske bar og natklub med den unikke placering udgør det perfekte sted, der sikrer jer et festligt arrangement fra start til slut.

Jagtbar Randers har stor erfaring inden for afvikling af diverse former fester og events; om I ønsker at holde rund fødselsdag, en festlig aften for hele vennekredsen, julefrokost, polterabend eller noget helt andet, så er Jagtbar Randers leveringsdygtige i at sikre jer den bedste aften i deres festlige omgivelser. Dette ses også gennem personalets store erfaring og ekspertise, hvilket medvirker til at sikre, at I er i trygge hænder, hvor personalet kan tage jer i hånden fra start til slut, for derigennem at garantere en vellykket aften.

Hos Jagtbar Randers anerkender personalet, at alle arrangementer er unikke, og derfor tilbyder de at tilpasse deres rammer til netop jeres arrangement. Sammen med jer som arrangør tilrettes og tilpasses omgivelserne dermed til jeres ønsker og behov. Det erfarne og servicemindede personale står klar til at bidrage med deres professionelle ekspertise og rådgivning, så I kan få en enestående og behagelig oplevelse i baren's særlige atmosfære.

Barens lokaler og lokation er ekstraordinære, og derfor tilbyder Jagtbar Randers også ekstraordinære drikkevarer samt forplejning. Her er det muligt at købe diverse pakker, hvor personalet i baren står parate til at servere lækre drinks, cocktails, øl samt diverse læskende drikkevarer. Yderligere vil det være muligt at få serveret en lækker buffet til jeres arrangement.

Jagtbar Randers er en del af kæden fest.nu som ejer 5 forskellige bar & natklubber i Horsens og Randers. Derfor kan I være sikre på, at I er i trygge og erfarne hænder, da ejerne har omfattende erfaring med afvikling af forskellige festlige begivenheder på deres lokationer. Der lægges derved også stor vægt på at ansætte det rette personale, der opfylder kriterierne for at levere den bedste service og bidrage til den ønskede atmosfære både på Jagtbar Randers og de andre lokationer.

*Bemærk at ved alle arrangementer afholdt hos Jagtbar Randers er aldersgrænsen for gæster 18 år, idet der serveres stærke alkoholiske drikkevarer.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke
Min. 15 gæster
DKK 249
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø

Relevante steder i nærheden

Overnatning

Hotel Randers 240 meter
Stephansens Hotel 600 meter
Best Western Plus Hotel Kronjylland 850 meter
Davaa's Bed and Breakfast 1 km

Transport & parkering

Bus: Randers Busterminal 400 meter
P-hus: Offentlig parkering nær Randers Regnskov 550 meter
P-hus: P-Huset City 400 meter
Tog: Randers Station 1 km

Aktiviteter & seværdigheder

Nordisk Film Biografer Randers 750 meter
Værket 950 meter
De Nordiske sten 450 meter
Randers Regnskov 550 meter
Randers Centrum 850 meter

Lokation

Storegade 7, 8900 Randers C

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris